Steeds meer artsen komen naar voren met de waarheid.

Voor coaches, practitioners, natuurgeneeskundigen, healers, etc., dus voor mensen die natuurlijke healing methoden toepassen, is het best lastig om met info over de echte waarheid boven de desinformatie van de reguliere media uit te komen.   

Lees verder

Wat is nu eigenlijk een virus ?

Laten we het eerst even hebben over wat een virus niet is. Het is geen levend organisme, zoals bacteri├źn of parasieten. Het is geen cel, maar het moet wel een levende cel als gastheer hebben om zich aan te kunnen hechten.

Lees verder

Steeds meer bewijzen over wat voeding met je lichaam doet... 

''Voeding heeft er niets mee te maken'', krijgen mensen vaak te horen van hun artsVoeding heeft er alles mee te maken! Het is juist de hoofdreden waarom onze lichamen beginnen af te takelen! 

Lees Verder


Wees niet bang voor het eten van (veel) fruit!

Iedereen wil het geheim van een lang leven weten maar zovelen zijn zo geïndoctrineerd door de 'anti-suiker mentaliteit' dat ze de waarheid niet kunnen zien.

Lees Verder


Iriscopie is zoveel meer dan je denkt

Je hebt vast wel gehoord van iriscopie, maar heb je ook al gehoord van lymfatische iriscopie? En wist je ook dat de kleur van je ogen laat zien in hoeverre je lichaam verzuurd is ? En dat er maar 2 echte kleuren ogen bestaan? Lees verder


Schrijf je in voor de gezondste nieuwsbrief

Name

Email

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy policy van thenextlevelofhealing