Het pad van de natuur, de gezonde weg

Farmaceutische medicijnen en andere ‘behandel concepten’ zullen nooit naar gezondheid leiden. Je symptomen kunnen misschien onderdrukt worden, maar je lichaam zal daarmee nooit echt geheeld worden. De aandoening of ‘ziekte’ zal weer terugkomen en erger zijn dan voorheen. Waarom? Omdat symptomen onderdrukt waren en het lichaam niet de kans heeft gekregen om te helen. De enige manier om totale heling te bereiken, vol met energie te zijn, je weer fijn te voelen in je lichaam en dus ook weer gelukkig te zijn, is de juiste richting te kiezen, het pad van de natuur. Het veranderen van je dieet, ontgifting en het gebruik van kruiden, is de weg naar gezondheid! En eigenlijk is dat ook niet zo gek als je er over nadenkt want we zijn verbonden met de natuur, we zijn natuurlijke, energetische wezens. Dus waarom zouden onnatuurlijke dingen dan goed werken in ons lichaam? Alles wat de mens nodig heeft is te vinden in de natuur. Ware natuurgeneeskunde wordt al honderden jaren gebruikt door honderdduizenden mensen en dieren wereldwijd en heeft hun gezondheid en vitaliteit hersteld op alle levels.

Een paar quotes uit mijn boek Van Detox naar Regeneratie:

“Als je naar de natuur kijkt en jezelf afvraagt hoe de natuur dingen doet, ben je beter af dan jezelf af te vragen wat de mensheid denkt. Je zal veel meer leren over de waarheid van dingen, vooral over hoe weer gezond te worden.

Hoe meer levend voedsel (elektrisch, hoog energetisch voedsel oftewel raw food) je eet, hoe meer levend je word, dat is de wet van de natuur.

 

Wist je dat veel natuurlijke healing methoden al duizenden jaren bestaan en de allopathische geneeskunde nog maar net iets langer dan 100 jaar?

Waarom wordt de allopathische geneeskunde dan zo afgebeeld alsof het alles is en dat het beste is? En dat al het andere kwakzalverij is of ‘niet bewezen’ is? Kortgezegd heeft een rijke familie (de Rockefellers) de alternatieve geneeswijzen de kop ingedrukt. En dit alles heeft te maken met geld en macht.

Concept uit mijn boek Van Detox naar Regeneratie:

De bittere waarheid is dat wanneer je naar een reguliere arts gaat, je over het algemeen gezien word als een potentiële markt voor de producten van medische fabrieken. Voor de Big Pharma is er geen financiële aansporing om je te genezen want een patiënt die genezen is, is een klant verloren.

“We worden al honderden jaren voorgelogen over wat ziekte is, over wat gezonde voeding is en over hetgeen wat zorgt voor genezing van ons lichaam. De waarheid is het simpele weten van wat is en van wat de realiteit is. Kijk naar onze moeder aarde, dat is het grootste laboratorium dat we hebben. Dat is de realiteit, daar ligt de waarheid, niet in wat sommige mensen denken, wat sommige wetenschappers denken, wat sommige biochemici denken, etc…Deze mensen hebben geen clou meer van de simpele realiteit”.

Kijk naar de oude inheemse volkeren, de indianen, chinezen, Egyptenaren, Aborigionals, etc. Zij waren verbonden met de natuur en hadden kennis over kruiden en hun helende krachten, alsook kennis over de ‘gehele’ mens, niet alleen het fysieke. De traditionele Chinese geneeskunde bijvoorbeeld, bestaat al bijna 5000 jaar en vanaf het begin werd bij deze geneeskunde het menselijk lichaam al gezien als een klein universum van aan elkaar verbonden systemen. Zo’n drieduizend jaar geleden ontstond het Ayurveda, de holistische natuurgeneeskunde, in het oude India. Zij gaan ervan uit dat lichaam en geest met elkaar zijn verbonden en handelen hier ook naar in hun geneeskunde. Al deze oude culturen wisten wat echte heling inhield maar zij werden bestempeld als kwakzalvers omdat de Rockefellers het voor elkaar kregen om in 1910 een wet door te duwen waardoor de allopathische geneeskunde de standaard geneeskunde werd.

Laten we weer voor onszelf kiezen en teruggaan naar de kennis van de natuur en ons eigen zijn.


Over Monica

Ik ben een Holistic Health Coach/ Regenerative Detox Coach en Lymphatic Iridologist. Ik geef Regenerative Detox Coaching Sessies met of zonder lymfatische iriscopie waarbij de onderliggende oorzaken worden opgespoord en het juiste plan van aanpak gemaakt kan worden door middel van voeding en kruiden om weer totale gezondheid te bereiken.  Wil je meer te weten komen over mij en mijn services kun je HIER de Regenerative Detox Coaching Sessies bekijken, HIER mijn gratis ebook aanvragen en HIER meer te weten komen over mijn boek!

Geef een reactie