Versnelde healing met het EE-Healing System

Wie Jason Shurka kent, kent ook Unifyd Healing en het zogenaamde EESystem oftewel het Energy Enhancement System. Hij bracht een paar jaar geleden deze prachtige technologie naar voren, die meer dan 20 jaar geleden. ontwikkeld was door Dr. Sandra Rose Michael, een dokter in natuurgeneeskunde,

Ik wist al wat langer dan een jaar af van het EEsystem en wilde er toen al dolgraag heen. Alleen was er toen nog geen een in Nederland en had het daarom even opzij gezet in mijn gedachten. Totdat ik een paar maanden geleden zag dat er nu ook een EESystem in Nederland was en nog wel dichtbij waar ik woonde ook, in Groningen, wat een blessing :). En het kwam precies op het juiste moment op mijn pad want ik kampte met een breuk in mijn pols waarvan de genezing erg langzaam ging en ik had een frozen shoulder wat erg pijnlijk was. Natuurlijk was er het pad van detox maar, ook omdat ik niet in staat was om alle kruiden aan te schaffen die ik eigenlijk nodig had, zou dit een erg lang proces worden. Ik hoopte dat met de paar kruiden die ik wel had, en mijn voeding, gecombineerd met het EESystem, de healing heel wat sneller zou gaan.

Vanaf het moment dat de afspraak was gemaakt leefde ik er helemaal naar toe, ik had zoveel succesverhalen gelezen en was er zo enthousiast over geworden, ik kon niet wachten om de energie te ervaren.  En eindelijk was dan de dag aangebroken, bijna eind januari, dat ik ernaar toe zou gaan. Een vriend van me ging ook mee want hij wilde het ook eens ervaren. Tussen 20.00 u en 20.30 u moesten we inchecken en de volgende ochtend om 8.00 u was het weer uitchecken. We zouden dus zo’n 12 uur in de fantastische energie van het EESystem ondergedompeld worden. Toen we binnen kwamen werden we meteen heel hartelijk ontvangen met een kopje thee waarna we naar de ruimte van het EESystem werden gebracht. Toen ik de ruimte inging voelde ik meteen een rust over me heen komen. Wat was het bijzonder om nu het EESystem in het echt te zien! In elke hoek van de kamer stond een pilaar met de grote tv schermen met hun prachtige kleuren. Precies in het midden van de kamer, waar de energie samenkwam van de vier pilaren, was een driehoekje van plakband op de grond geplakt, dat creeerde daar een torus veld. Het eerste wat ik deed was daar op het driehoekje gaan staan en kijken wat ik voelde. Waw, meteen voelde ik dat er energie in mijn benen stroomde. Daarna ging ik op een van de bedden liggen die In het midden van de kamer stonden, om me nog beter te kunnen concentreren op wat ik voelde in mijn lichaam. Het duurde niet lang voordat ik de energie voelde stromen door heel mijn lichaam heen. Het was sterk, echt sterk, en ik merkte na een paar uur dat mijn lichaam zich echt even aan moest passen aan de hoge energie, daarna relaxte mijn lichaam helemaal in de nieuwe frequentie. Het voelde alsof elke cel in m’n lichaam aangeraakt werd en ook had ik het idee dat de kundalini werd aangeraakt, heel bijzonder!

Van slapen kwam niet veel, vanwege het licht van de schermen en de energie en we waren erg vroeg wakker maar wat een bijzodere ervaring! Kon ik al zeggen dat ik minder pijn had?  Ik moet zeggen dat ik daar nog niet veel over kon zeggen toen we weer moesten uitchecken. Maar toen ik weer thuis was, gebeurde er iets bijzonders, ik ging de vaatwasser legen en daarna boven de was opvouwen. Nu zal je zeggen, nou dat is bijzonder! Haha! Nou, op dat moment voor mij wel want zelfs de kleinste dingetjes kon ik niet doen vanwege de pijn  in mijn schouder, en nu deed ik dit! Was de pijn er nog? Ja dat wel, maar minder en de nacht erna hoefde ik zelfs geen pijnstillers meer te nemen. De week ervoor moest ik dit helaas wel doen, natuurlijk ben ik erop tegen maar als je zoveel pijn hebt en er niet van kan slapen, dan wil je wel.  Maar…dat was wel bijzonder dat ik die gelijk de eerste nacht na de sessie die niet meer nodig had! Drie dagen na de sessie had ik zeker 50% minder pijn en kon mijn arm steeds beter bewegen. Vijf dagen na de sessie, 70% minder pijn! Een week later moest ik naar het UMCG in Groningen en daar werd geconstateerd dat mijn botten weer aan elkaar waren gegroeid, natuurlijk had ik de afgelopen maand ook wel heel wat gedaan qua kruiden maar toch! Ik denk dat dit zeker had bijgedragen aan de heaing. Ik was amazed! Ik was zo enthousiast dat ik ook een EEHealing System wilde gaan starten!

Het is zo perfect alligned met wat ik doe betreffende regeneratieve ontgifting. Het brengt namelijk alles in beweging, ook de lymfe!,het helpt je nierfuctie te verbeteren en helpt je cellen te regenereren. Een week na mijn sessie kreeg ik griepsymptomen en ik wist dat het mijn lichaam had aangezet tot ontgiften. Wat ik nou zo amazing vind is dat alles zo snel in beweging wordt gezet en dat healing zo ontzettend snel getriggerd wordt, ik bedoel, binnen een week had ik 70% vermindering van pijn en kon me ook zeker 70% beter bewegen en had ik griepsymptomen (en dus zette het het lichaam meteen aan tot ontgifting). Met alleen ontgifting had hetzelfde proces vele maanden langer geduurd.  Wel heel belangrijk is het om je lichaam te ondersteunen met detox door vooral kruiden te nemen voor de nieren of nog beter, de basiskruiden van Dr. Morse!

Het EESystem genereert veelvoudige bio-actieve levensverbeterende energievelden, inclusief “scalar waves” die celregeneratie mogelijk kunnen maken, pijn kunnen verlichten, het lichaam kunnen ontgiften,  de stemming kunnen veranderen en kunnen helpen met het balanseren van de linker-en rechter hersenhelft om energielevels te verhogen.

Deze verbluffende technologie, meer dan 20 jaar geleden ontwikkeld door Dr. Sandra Rose Michael, Ph.D, DNM, DCSJl, maakt gebruik van op maat geïnstalleerde computers om morfogene energievelden te genereren die genezing kunnen bevorderen. Het EESysteem is erkend op tientallen medische, wetenschappelijke en professionele conferenties over de hele wereld.

Deze bijzondere technologie geeft het lichaam energie om zichzelf te kunnen helen en weer goed te kunnen functioneren. Het activeert en mobiliseert de stamcellen van het lichaam dus het is eigenlijk een stamcelbehandeling op energetisch level! Velen zeggen trouwens dat dit de voorloper is van de Medbeds!

Ik ben ontzettend dankbaar voor deze ervaring en ben ervan overtuigd dat dit de perfecte combi is met regeneratieve ontgifting. Ik raad echt iedereen aan dit te proberen!

Groningen was het eerste EE-Healing center dat in Nederland opende maar inmiddels is er nog een EE-Healing center bijgekomen, namelijk in Hilversum en er zijn nog een aantal centers die binnenkort gaan openen; in Amsterdam, Amstelveen, Tilburg en  Deventer: https://www.unifydhealing.com/locations


Over Monica

Ik ben een Holistic Health Coach/ Regenerative Detox Coach en Lymphatic Iridologist. Ik geef Regenerative Detox Coaching Sessies met of zonder lymfatische iriscopie waarbij de onderliggende oorzaken worden opgespoord en het juiste plan van aanpak gemaakt kan worden door middel van voeding en kruiden om weer totale gezondheid te bereiken.  Wil je meer te weten komen over mij en mijn services kun je HIER de Regenerative Detox Coaching Sessies bekijken, HIER mijn gratis ebook aanvragen en HIER meer te weten komen over mijn boek!

 

 

Geef een reactie