Regeneratieve Detox Coaching

REGENERATIEVE DETOX COACHING KAN JE LEVEN VERANDEREN! 

Lijd je aan een aandoening of ziekte waardoor je niet het leven kunt leven wat je wilt? 

Heb je het internet afgezocht, boeken doorgespit, elke bron geraadpleegd om de ultieme waarheid te vinden over hoe je lichaam te helen maar voel je dat je het nog niet gevonden hebt? 

Heb je elke medische en natuurlijke methode om je lichaam te helen geprobeerd, ben je niet verder gekomen, lijd je nog steeds aan je gezondheidsproblemen en ben je het nu echt zat? 

Voel je je fysiek, mentaal en emotioneel vastzitten in je leven vanwege je ‘ongeneeslijke’ ziekte? 

Ben je het beu om van anderen afhankelijk te zijn om voor je te zorgen vanwege je ‘ziekte’? 

Dan is het tijd om eindelijk je leven en je gezondheid terug in eigen handen te nemen door middel van regeneratieve ontgifting! 

Je hebt lang genoeg geleden! 

Het is tijd om meester te zijn over jouw gezondheid! 


Ware heling door middel van regeneratieve ontgifting is perfect voor jou als: 

 • Je acute en chronische gezondheidsproblemen hebt 
 • Je gewichtsproblemen hebt 
 • Je verteringsproblemen hebt 
 • Je pijn en stijfheid ervaart 
 • Je geen energie meer hebt 
 • Je angsten/spanningen en/of depressie ervaart 
 • Je hoop hebt verloren door de medische route te nemen en in je hart weet dat natuurlijke heling de  ware weg is om je lichaam te helen. 
 • Je al een tijdje een gezond dieet volgt maar nog steeds gezondheidsproblemen hebt en niet begrijpt waarom. 
 • Het helen van jezelf tot stilstand is gekomen en je niet zeker bent wat je volgende stap moet zijn om  verder te gaan met heling. 
 • Je er klaar voor bent om begeleid te worden in je heling om de resultaten te bereiken in je gezondheid waar je over hebt gedroomd! 

ls één of meerdere van deze dingen voor jou geleden dan WEET ik dat ik jou kan begeleiden met het helen van AL je gezondheidsproblemen! 

Mijn één op één persoonlijke detox coaching is ontwikkeld om je vragen te beantwoorden en je de kennis, informatie, support en bouwstenen te geven die je nodig hebt om hogere levels van gezondheid en vitaliteit te bereiken! Je kunt echt je leven veranderen! Waarom langer wachten? Boek vandaag nog een persoonlijke regenerative detox coaching sessie en make it happen! 

De voordelen van Regeneratieve detox coaching! 

 • Bepalen waar de zwaktes in je lichaam zitten!
 • Totale helderheid over de oorzaak van je gezondheidsproblemen!
 • De samenhang zien van de verschillende gezondheidsproblemen die je ooit had en zien hoe deze onderling verbonden zijn aan een onderliggende oorzaak.
 • Vertrouwen krijgen in wat je moet doen om de wortel van het probleem aan te pakken.
 • Het pad begrijpen wat je moet bewandelen om vanuit ‘hellville’ terug naar ‘wellville’ te komen.
 • Precies begrijpen wat je wel en niet moet eten. De helende kracht ontdekken van natuurlijk voedsel in combinatie met krachtige kruidenformules!
 • Alle systemen van je lichaam helpen om te reinigen, versterken en regenereren.
 • Je krijgt individuele aandacht en je vragen worden beantwoord.
 • Krijg een gevoel van motivatie in inspiratie.
 • Het helpt je zeker te zijn dat je geen dingen mist voor je healing.
 • Het versnellen van je regeneratie en er zeker van zijn dat je geen tijd verliest met het in de verkeerde richting te gaan.

IK HELP JE MET… 

het bewust worden van hoe je lichaam echt werkt, waarom het reageert zoals het reageert, waarom symptomen ontstaan en wat je zelf kan doen om je lichaam te helen. 

HIERDOOR KRIJG JE… 

kennis aangereikt over ware heling. Door deze kennis word je bewustzijn verruimt en ga je positiever in het leven staan want je gaat beseffen dat je zelf iets kunt doen aan je lichamelijke (maar ook mentale en emotionele) problemen, wat je ook ervaart. 

WAT HEB IK ONTDEKT… 

Tien jaar geleden heb ik de wereldbekende Dr. Morse N.D. ontmoet en ben ik in aanraking gekomen met zijn kennis over ontgifting en regeneratie. Ik kwam erachter dat werkelijk alles in het lichaam te regenereren is.!

 


Het samenwerken met een Regenerative Detoxification Specialist op je reis naar gezondheid is erg waardevol. Ik zal je helpen om precies te begrijpen wat je gezondheidsproblemen veroorzaakt en hoe je de problemen bij de wortel aanpakt. Zonder begeleiding kan je reis je overweldigen.  
Een Regenerative Detoxification Specialist kan de puzzelstukjes voor je in elkaar laten vallen en je duidelijkheid geven over wat de onderliggende oorzaken van je gezondheidsproblemen zijn.  

LYMFATISCHE IRISCOPIE

Je hebt vast wel gehoord van iriscopie, maar heb je ook al gehoord van lymfatische iriscopie? En wist je ook dat de kleur van je ogen laat zien in hoeverre je lichaam verzuurd/lymfatisch verstopt is? En dat er maar 2 echte kleuren ogen bestaan? Dat je kunt zien welke weefsels zwak zijn en zelfs je gehele lichamelijke gesteldheid?

Er is geen enkele wetenschap op deze planeet, behalve lymfatische Iriscopie (Nieuw in Nederland!), die vertelt hoe je in het lymfesysteem kan kijken. Dr. Morse N.D. heeft lymfatische iriscopie zo’n 30 jaar geleden naar voren gebracht omdat iriscopisten de verschillende kleuren niet wisten vast te stellen of niet wisten wat de verschillende kleuren betekenden in de iris. In de Duitse iriscopie zeggen ze dat de kleur van de ogen vaststaat, dat dit niet kan veranderen. De kleur van de ogen staat echter niet vast en dat weten we door regeneratieve ontgifting. Dr. Morse zag keer op keer dat de kleur van de ogen van zijn cliënten veranderde naarmate de gezondheid verbeterde door middel van regeneratieve ontgifting. De vele foto’s die hij hiervan heeft bewijzen dit.

Ik heb in februari 2021 mijn certificaat lymphatic iridology behaald aan de International School of Detoxification van Dr. Morse N.D. Lymfatische iriscopie wordt gebruikt om inzicht te krijgen in jouw algemene staat van gezondheid, waardoor significante weefselzwakte en toxiciteit geïdentificeerd kunnen worden. De iris onthult zowel je lichamelijke gesteldheid (genetica), weefselzwaktes (inclusief verzakkingen) of- sterktes, als de levels van verstopping en toxiciteit (inclusief chemische opeenhopingen van medicijnen e.d.). Het onthult ook tot op welke graad deze obstructies, opeenhopingen en zwaktes zitten.


“De ogen zijn niet alleen de spiegels van de ziel 
maar zijn ook de spiegels van het fysieke lichaam”
~ Monica naeyaert

Dr. Morse’s TV Interview on Iridology


MIJN SERVICES

 

Hoe werkt het?  

 • Nadat je mij benaderd hebt over de betreffende sessie die je graag wilt, krijg je van mij een e-mail met betaalinformatie en  verdere instructies.
 • Na ontvangst van de betaling krijg je daarna via e-mail alle informatie en beschikbare data om ook de (eventuele) coaching sessie, die via Skype, Zoom (of eventueel persoonlijk) zal gaan, in te plannen. 

E-mail Consult 
 • Ben je iemand die liever alles opschrijft en de antwoorden op al je vragen via mail ontvangt?  

Boek dan nu een e-mail consult !

Prijs: 30,- 

30 min Consult 
 • Wil je even sparren over je gezondheidsprobleem(en)?  Of
 • Heb je algemene gezondheidsvragen?  

Boek dan nu een consult van een half uur (persoonlijk, telefonisch, Skype of Zoom) 

Prijs: 45,

60 min Consult 
 • Heb je veel vragen en wil je dieper ingaan op je gezondheidsproblemen?  

Boek dan nu een consult van een uur (persoonlijk, telefonisch, Skype of Zoom) 

Prijs: 75,- 

Regenerative Detox Coaching Sessie,
Voedingsadvies,
Kruidenprotocol 8 weken

Dit is inbegrepen wanneer je met mij gaat werken: 

 • Een één op één Skype consult van ongeveer anderhalf  uur waarbij je gaat begrijpen wat de onderliggende oorzaken zijn van je gezondheidsproblemen en welke remedie nodig is. We zullen het hebben over je gezondheidsvragenlijst, je huidige dieet, welke aanpassingen je nodig hebt, alle gebieden van zwakte die ik gevonden heb in je lichaam die healing nodig hebben en welke kruiden te nemen. Ik zal elke vraag beantwoorden die je hebt met mijn ervaring en kennis over het helen van het lichaam. Na het consult zal je precies weten wat je moet doen om al je gezondheidsproblemen te helen! 
 • Een aanbevolen kruidenprotocol van 8 weken (exclusief kruiden) gebaseerd op de kruiden van Dr. Morse N.D. voor de gebieden van je lichaam die het meeste werk en aandacht nodig hebben voor reiniging en regeneratie. 
 • Voedingsadvies + een menuplan dat je lichaam zal helpen te helen met indien nodig aanvullend advies, gebaseerd op welke symptomen je hebt, je lichamelijke gesteldheid en op welk level van ontgifting je zit. 
 • Informatieve handouts die je zullen helpen op je detox/healing journey. 
 • Inclusief een opgemaakte bestellijst voor de kruiden met prijzen per week zodat je precies weet waar je aan toe bent.   
 • 1 maand gratis e-mail support.
PRIJS: 165,-  

Regenerative Detox Coaching Sessie,
Voedingsadvies,
Kruidenprotocol 14 weken

Dit is inbegrepen wanneer je met mij gaat werken: 

 • Een één op één Skype consult van ongeveer anderhalf  uur waarbij je gaat begrijpen wat de onderliggende oorzaken zijn van je gezondheidsproblemen en welke remedie nodig is. We zullen het hebben over je gezondheidsvragenlijst, je huidige dieet, welke aanpassingen je nodig hebt, alle gebieden van zwakte die ik gevonden heb in je lichaam die healing nodig hebben en welke kruiden te nemen. Ik zal elke vraag beantwoorden die je hebt met mijn ervaring en kennis over het helen van het lichaam. Na het consult zal je precies weten wat je moet doen om al je gezondheidsproblemen te helen! 
 • Een aanbevolen kruidenprotocol van 14 weken (exclusief kruiden) gebaseerd op de kruiden van Dr. Morse N.D. voor de gebieden van je lichaam die het meeste werk en aandacht nodig hebben voor reiniging en regeneratie. 
 • Voedingsadvies + een menuplan dat je lichaam zal helpen te helen met indien nodig aanvullend advies, gebaseerd op welke symptomen je hebt, je lichamelijke gesteldheid en op welk level van ontgifting je zit. 
 • Informatieve handouts die je zullen helpen op je detox/healing journey. 
 • Inclusief een opgemaakte bestellijst voor de kruiden met prijzen per week zodat je precies weet waar je aan toe bent.   
 • 1 maand gratis e-mail support.
PRIJS: 195,-  


Regenerative Detox Coaching Sessie,
Lymfatische Iriscopie Analyse,
Voedingsadvies +
Kruidenprotocol 8 weken

Dit is inbegrepen wanneer je met mij gaat werken: 

 • Een iriscopie analyse (van 22 blz.) dat je een goed beeld zal geven over de zwaktes van klieren en organen en de verzuring en lymfestagnatie in je lichaam zodat je weet waar je bij jezelf aan moet gaan werken om je lichaam helemaal te kunnen helen! 
 • Een één op één Skype consult van ongeveer anderhalf uur waarbij je gaat begrijpen wat de onderliggende oorzaken zijn van je gezondheidsproblemen en welke remedie nodig is. We zullen het hebben over je gezondheidsvragenlijst, je huidige dieet, welke aanpassingen je nodig hebt, je irisfoto’s en alle gebieden van zwakte die ik gevonden heb in je lichaam die healing nodig hebben, en welke kruiden te nemen. Ik zal elke vraag beantwoorden die je hebt met mijn ervaring en kennis over het helen van het lichaam. Na het consult zal je precies weten wat je moet doen om al je gezondheidsproblemen te helen! 
 • Een aanbevolen kruidenprotocol van 8 weken (exclusief kruiden) gebaseerd op de kruiden van Dr. Morse N.D. voor de gebieden van je lichaam die het meeste werk en aandacht nodig hebben voor reiniging en regeneratie. 
 • Voedingsadvies + een menuplan dat je lichaam zal helpen te helen,  met indien nodig aanvullend advies gebaseerd op welke symptomen je hebt, je lichamelijke gesteldheid en op welk level van ontgifting je zit. 
 • Informatieve handouts die je zullen helpen op je detox/healing journey. 
 • Inclusief een opgemaakte bestellijst voor de kruiden met prijzen per week zodat je precies weet waar je aan toe bent. 
 • 1 maand gratis e-mail support.
PRIJS: 295,- EUR 

Regenerative Detox Coaching Sessie,
Lymfatische Iriscopie Analyse,
Voedingsadvies +
Kruidenprotocol 14 weken

Dit is inbegrepen wanneer je met mij gaat werken: 

 • Een iriscopie analyse (van 22 blz.) dat je een goed beeld zal geven over de zwaktes van klieren en organen en de verzuring en lymfestagnatie in je lichaam zodat je weet waar je bij jezelf aan moet gaan werken om je lichaam helemaal te kunnen helen! 
 • Een één op één Skype consult van ongeveer anderhalf uur waarbij je gaat begrijpen wat de onderliggende oorzaken zijn van je gezondheidsproblemen en welke remedie nodig is. We zullen het hebben over je gezondheidsvragenlijst, je huidige dieet, welke aanpassingen je nodig hebt, je irisfoto’s en alle gebieden van zwakte die ik gevonden heb in je lichaam die healing nodig hebben, en welke kruiden te nemen. Ik zal elke vraag beantwoorden die je hebt met mijn ervaring en kennis over het helen van het lichaam. Na het consult zal je precies weten wat je moet doen om al je gezondheidsproblemen te helen! 
 • Een aanbevolen kruiden protocol van 14 weken (exclusief kruiden) gebaseerd op de kruiden van Dr. Morse N.D. voor de gebieden van je lichaam die het meeste werk en aandacht nodig hebben voor reiniging en regeneratie. 
 • Voedingsadvies + een menuplan dat je lichaam zal helpen te helen, met indien nodig aanvullend advies gebaseerd op welke symptomen je hebt, je lichamelijke gesteldheid en op welk level van ontgifting je zit. 
 • Tools die je zullen helpen met diepere ontgifting en ontgiftingssymptomen. 
 • Informatieve handouts die je zullen helpen op je detox/healing journey en je kennis over natuurlijke healing zullen vergroten! 
 • Inclusief een opgemaakte bestellijst voor de kruiden met prijzen per week zodat je precies weet waar je aan toe bent. 
 • 1 maand gratis e-mail support.
PRIJS: 325,-  

Iriscopie Analyse

Een iriscopie analyse (van 22 blz.) geeft je een goed beeld zal over de zwaktes van klieren en organen en de verzuring en lymfestagnatie in je lichaam zodat je weet waar je bij jezelf aan moet gaan werken om je lichaam helemaal te kunnen helen! 

Prijs: € 100,-  

Kruidenprotocol 8 weken

Een gepersonaliseerd kruidenprotocol inclusief bestellijst gemaakt naar aanleiding van een gezondheidsvragenlijst en eventueel jou aanvullende aangegeven gezondheidsproblemen. De kruiden zijn gebaseerd op de krachtige helende kruiden van Dr. Morse N.D. die je lichaam helpen reinigen en regenereren. 

Prijs: € 40-  

Kruidenprotocol 14 weken

Een gepersonaliseerd kruidenprotocol inclusief bestellijst gemaakt naar aanleiding van een gezondheidsvragenlijst en eventueel jou aanvullende aangegeven gezondheidsproblemen. De kruiden zijn gebaseerd op de krachtige helende kruiden van Dr. Morse N.D. die je lichaam helpen reinigen en regenereren. 

Prijs: € 55-  

Vervolgsessie 

Heb je al eerder een holistic health/ detox coaching sessie met of zonder lymfatische iriscopie analyse geboekt? Dan kun je een vervolgsessie boeken waarbij we je gestelde doelen onder de loep nemen, kijken welke symptomen al verdwenen zijn en aan welke gebieden nog gewerkt moet worden. Je krijgt dan ook weer een Skype sessie van ongeveer anderhalf uur, een (verdiept) gepersonaliseerd kruiden protocol, een bijbehorende bestellijst en een (eventueel aangepast) voedingsadvies. 

Prijs: € 150,-  

Vervolgsessie met Iriscopie Analyse

Na ongeveer 6 maanden op je detox journey kunnen er al veranderingen te zien zijn in de iris (dit ligt er overigens wel aan hoe diep je gegaan bent met ontgifting). Wil je graag zien welke veranderingen er al hebben plaatsgevonden in je iris? Dan kun je een vervolgsessie boeken met iriscopie analyse waarbij we opnieuw je iris onder de loep nemen, alsook je gestelde doelen, we kijken welke symptomen al verdwenen zijn en aan welke gebieden nog gewerkt moet worden. Je krijgt dan ook weer een Skype sessie van ongeveer anderhalf uur, een (verdiept) gepersonaliseerd kruiden protocol, een bijbehorende bestellijst en een (eventueel aangepast) voedingsadvies. 

Prijs: € 250,-  

VIP DETOX COACHING PAKKET 1 MAAND

1 maand VIP Coaching 

Dit is inbegrepen wanneer je met mij 1 maand gaat werken: 

 • Je wordt bovenaan de lijst gezet zodat je sneller aan de beurt bent en gelijk kan starten met je healingreis! 
 • Een complete gezondheidsanalyse (van je gezondheidsvragenlijst) van al je symptomen om de exacte oorzaken te vinden van al je gezondheidsproblemen! 
 • Een iriscopie analyse waarbij alle gebieden in je lichaam gecheckt worden op toxiciteit, verstopping, genetische zwakte en chemische afzettingen. En alle orgaanzwaktes, klierzwaktes en systeemzwaktes die zo snel mogelijk aangepakt moeten worden om je lichaam helemaal te kunnen helen! 
 • Een één op één Skype consult van 1½ – 2 uur waarbij je gaat begrijpen wat de onderliggende oorzaken zijn van je gezondheidsproblemen en welke remedie nodig is. We zullen het hebben over je huidige dieet, welke aanpassingen je nodig hebt, alle gebieden van zwakte die ik gevonden heb in je lichaam die healing nodig hebben en welke kruiden te nemen. Ik zal elke vraag beantwoorden die je hebt met mijn ervaring en kennis over het helen van het lichaam. Na   het consult zal je precies weten wat je moet doen om al je gezondheidsproblemen te helen! 
 • Een aanbevolen kruidenprotocol van 14 weken (exclusief kruiden) dat zal werken aan al je zwaktes en gezondheidsproblemen. 
 • Voedingsadvies dat je lichaam zal helpen te helen, met indien nodig aanvullend advies gebaseerd op welke symptomen je hebt, je lichamelijke gesteldheid en op welk level van ontgifting je zit. 
 • Tools die je zullen helpen met diepere ontgiftingssymptomen. 
 • Informatieve handouts die je kennis over natuurlijke healing zal vergroten! 
 • Mijn Ebook ‘Van Detox naar Regeneratie’ (357 pagina’s).

Inclusief een opgemaakte bestellijst voor de kruiden met prijzen per week zodat je precies weet waar je aan toe bent. 

Doorlopend Detox support met het exclusieve VIP pakket 

 • 2 follow up coaching gesprekken gedurende de maand. 
 • 2 noodgeval gesprekken voor detox support wanneer je dat nodig hebt (deze mogen eventueel de maand erna ook nog gebruikt worden). 
 • E-mail support voor het beantwoorden van al je vragen (ook nog 1 maand daarna). 
 • Herbeoordeling van dieet en kruiden indien je dit nodig hebt. 

BONUS : mijn e-book Van Detox naar Regeneratie 

Zie geweldige resultaten op je healingreis met het VIP pakket! 

PRIJS: 795,- EUR

VIP DETOX COACHING PAKKET  3  MAANDEN                                                                                                                                    

3 maanden VIP Coaching 

Wanneer je 3 maanden met mij gaat werken krijg je alles van het VIP pakket voor 1 maand+ Doorlopend Detox support: 

 • 6 follow up coaching gesprekken gedurende de 3 maanden. 
 • 6 noodgeval gesprekken voor detox support wanneer je dat nodig hebt (deze mogen eventueel de maand erna ook nog gebruikt worden). 
 • E-mail support voor het beantwoorden van al je vragen (ook nog 1 maand daarna). 
 • Herbeoordeling van dieet en kruiden indien je dit nodig hebt.  

BONUS : mijn e-book Van Detox naar Regeneratie 

Zie geweldige resultaten op je healingreis met het 3 maanden VIP pakket! 

PRIJS: 1500,- 

Ik kijk er naar uit om met je te werken! 
Ware heling wacht op jou! 
Waar de meeste mensen van dromen om te bereiken, kan jij bereiken! 
Ik kan niet wachten om met jou te werken zodat je eindelijk 
je leven kan leven vrij van ziekte en lijden!