In 10 Stappen naar Celregeneratie!

Veel mensen weten niet waar ze moeten beginnen met het toepassen van regeneratieve ontgifting. Er is ook zoveel informatie dat mensen vaak door de bomen het bos niet meer zien en soms daardoor opgeven of er gewoonweg niet aan beginnen. Ondanks dat in mijn vorige boek ‘Van Detox naar Regeneratie‘ alle informatie te vinden is die nodig is, is het wel een hele dikke pil en kan het mensen soms wat weerhouden om direct te starten. Daarom is het idee ontstaan om een klein boekje te maken met een kort en duidelijk stappenplan dat mensen motiveert en snel op weg helpt om te starten met regeneratieve ontgifting zoals onderwezen wordt door Dr. Morse N.D.

In mei dit jaar heb ik samen met mijn collega Regenerative Detoxification Specialist Manon Roem het boekje ‘In 10 Stappen naar Celregeneratie’ uitgebracht en een maand later de engelse versie ’10 Steps to Cell Regeneration’.

99% van alle ‘ziekten’ en aandoeningen ontstaan in het lymfesysteem, NIET in het bloed. Oververzuring, door het voedsel dat we eten, dat na de vertering een zuur overblijfsel achterlaat in het lichaam, zoals vlees, melkproducten, granen, bewerkt voedsel, koffie, alcohol, enz., toxiciteit, van de chemicaliën in ons voedsel, huidproducten en make-up, vloerbedekking, huishoudelijke producten, luchtverfrissers, medicijnen, enz., en zwaktes in klieren die we geërfd hebben van onze ouders, zijn de oorzaken van onze ‘ziekten’ en aandoeningen. Alle ‘ziekte’ is systemisch (door heel het lichaam heen) en gebeurt door chronische, stagnerende, lymfatische verstopping. Wanneer je deze cellulaire afvalstoffen, zuren, toxinen en mucus uit het lichaam verwijderd, en dus je lymfesysteem reinigt, en je versterkt en herstelt je klieren, dan zal pijn en ontsteking verdwijnen, alsook je ‘ziekten’ en aandoeningen.

Samenvatting: Regenerative Detoxification Specialists Manon en Monica hopen dat dit boekje je sneller en beter op weg zal helpen met een detox. Deze manier van ontgiften wordt al ruim 50 jaar door Dr. Morse, die natuurgeneeskundig arts, meester kruidenspecialist, biochemicus en iriscopist is, gebruikt met ontelbare goede resultaten. Hij is de pionier als het gaat om de realtie tussen ons lymfesysteem en de functie van de nieren. Je kunt veel informatie vinden ook op het eigen tv kanaal van Dr. Morse. Neem eens een kijkje op drmorse.tv, Youtube, TikTok, Instagram, Rumble of Telegram of volg een cursus online en stap in de wereld van de weter. Wees niet de volger van propaganda en leugens! Blijf in het nu en geniet van je reis op weg naar gezondheid, vitaliteit, waarheid en verjonging!

Het Nederlandse boekje is hier te bestellen.

Het engelse boekje is hier te bestellen.


Over Monica

Ik ben een Holistic Health Coach/ Regenerative Detox Coach en Lymphatic Iridologist. Ik geef Regenerative Detox Coaching Sessies met of zonder lymfatische iriscopie waarbij de onderliggende oorzaken worden opgespoord en het juiste plan van aanpak gemaakt kan worden door middel van voeding en kruiden om weer totale gezondheid te bereiken.  Wil je meer te weten komen over mij en mijn services kun je HIER de Regenerative Detox Coaching Sessies bekijken, HIER mijn gratis ebook aanvragen en HIER meer te weten komen over mijn boek!

Geef een reactie