Verschillende levels van healing en onze vibratie

Er is veel discussie over het feit of voeding, ontgifting en kruiden het lichaam healen of dat je alleen je gedachten hiervoor nodig hebt, je gewoon je vibratie moet verhogen door middel van meditatie en dergelijke en dat het dan niets uitmaakt wat je eet. Maar hoe zit dat nou eigenlijk? Wat is nou waar? Wie heeft er gelijk?

Met deze vraag heb ik zeker een paar jaar rond gelopen want ik heb natuurlijk geleerd over hoe het lichaam te healen via voornamelijk fruit en kruiden maar hoorde ook vaak verhalen over miraculeuze healingen van mensen die zichzelf hadden geheald door één van deze andere wegen.  Ik ben me gaan verdiepen in het onderwerp en kwam tot de volgende conclusie: iedereen heeft gelijk! Ik zal hieronder uitleggen waarom.

We leven in een mentaal universum; alles was eerst gecreeerd door gedachten en de mens is ook in staat om te creeren met zijn gedachten, alleen moeten we eerst onze emotionele en mentale staat healen voordat we op dit level kunnen komen. Er zijn mensen op deze aarde die dit al kunnen maar de meerderheid van de mensen zijn daar nog niet.

Natuurlijk zijn er op dit aardse level veel manieren om onze lichamen te helen maar wat ik uitvond is dat in deze 3D (derde dimensie) realiteit regeneratieve ontgifting toch echt de gouden sleutel is om onze fysieke lichamen te healen. Mijn mentor Dr. Morse N.D. heeft mensen zien genezen van kanker, hij heeft mensen zien opstaan uit een rolstoel die daar al bijna hun hele leven in zaten, mensen hun botten die weer recht groeiden, enz. Er is letterlijk niets dat je niet kunt healen in je lichaam door deze detox healing methode te gebruiken wat voornamelijk het eten van fruit, het drinken van fruitsappen en het nemen van krachtige kruidenformules inhoud.

Het is echter ook waar dat je niet echt volledig kunt healen als je niet ook op het emotionele en mentale level healt. Nu is het wel zo dat als je regeneratieve ontgifting toepast, je zelfs op een gegeven moment je emotioneel, mentaal en spiritueel lichaam kunt aanraken zodat dingen naar boven kunnen komen en verwerkt en losgelaten kunnen worden. Daarom is dit ook zo bijzonder krachtig!

Fruit bevat de hoogste energie vergeleken met alle andere voeding op deze planeet (fruit groeit het dichtst bij de zon en kan daardoor de energie van de zon het meeste absorberen) en ook kruiden bevatten een erg hoge energie. Fruit zorgt er als enig voedsel voor dat onze lymfe beweegt en brengt op hetzelfde moment hoge energie naar onze cellen. En juist omdat we energetische wezens zijn klinkt het feit dat we onszelf kunnen healen door het nuttigen van fruit nu ook logisch.

Naar mijn weten draait het allemaal om bewustzijn, in welke vibrationele staat we zitten, wat er voor wie werkt. Als je bijvoorbeeld kijkt naar het werk van Joe Dispenza dan zie je miraculeuze healingen van mensen die alleen maar één van zijn krachtige meditaties (voor langere periode) hadden gedaan.  En de yogi’s uit India e.d. hebben zich energetisch zo opgewerkt dat hun realiteit meer 5D is zodat alles van een lagere vibratie hun geen schade meer kan toebrengen omdat ze daar gewoonweg geen vibrationele match meer voor zijn. Echter, de meeste mensen hun realiteit is nog steeds 3D dus de meeste mensen zullen dan ook de aardse tools nodig hebben om zichzelf te healen en te upliften.  En ook al kunnen de mensen die wat hoger in bewustzijn zijn, hun realiteit soms shiften naar 4D of 5D,, meestal gaat dit op en neer en is het vanwege vele redenen (zoals de lagere emotionele staten) niet makkelijk om hier constant in te blijven en worden ze makkelijk teruggetrokken naar de 3D realiteit.

En dan is er natuurlijk ook onze aarde die in vibratie omhoog aan het gaan is. Wij zijn als mens op zo’n manier verbonden met onze moeder aarde dat onze vibratie overeenkomt met die van haar. Onze lichamen zijn daaraan aangepast en functioneren zo het beste. Dus nu haar vibratie omhoog aan het gaan is moet onze energie daaraan aangepast worden. Zij gaat uiteindelijk naar 5D dus we ontkomen niet aan het proces om ook op dat level te gaan vibreren en zullen dus uiteindelijk ook in staat zijn om net zoals de yogi’s en hoge meesters alles te kunnen healen met de kracht van onze gedachten. Maar zoals gezegd, het is een proces! En zolang we in dit proces zitten is het gewoon van uiterste belng om zoveel mogelijk aardse healing tools te gebruiken die we kennen om onszelf te healen en onze vibratie te verhogen.


Over Monica

Ik ben een Holistic Health Coach/ Regenerative Detox Coach en Lymphatic Iridologist. Ik geef Regenerative Detox Coaching Sessies met of zonder lymfatische iriscopie waarbij de onderliggende oorzaken worden opgespoord en het juiste plan van aanpak gemaakt kan worden door middel van voeding en kruiden om weer totale gezondheid te bereiken.  Wil je meer te weten komen over mij en mijn services kun je HIER de Regenerative Detox Coaching Sessies bekijken, HIER mijn gratis ebook aanvragen en HIER meer te weten komen over mijn boek!

 

Geef een reactie