Over Mij

Monica is een Holistic Health Coach/ Regenerative Detox Coach en Lymphatic Iridologist. Haar drijfveer naar gezondheid en spiritualiteit, die ze al heel haar leven had gehad, bracht haar in 2011 naar de bijzondere leringen over ontgifting en regeneratie, van één van de grootste healers aller tijden, Dr. Robert Morse N.D. Ze ontmoette hem daadwerkelijk in 2012 en besefte toen maar al te goed dat zijn kennis over regeneratie van het menselijk lichaam alles overtrof wat er vandaag de dag bekend is over healing van het menselijk lichaam. In datzelfde jaar en in 2013 behaalde ze haar certificaten voor Regenerative Detoxification Specialist, level I en II aan de International School of Regenerative Detoxification (nu: International School of the Healing Arts and Sciences) bij Dr. Morse N.D. in Florida. In 2013 behaalde ze tevens haar diploma Holistic Life Coaching van de UK College of Holistic Training. Verder volgde ze van 2014 tot 2016 de cursussen Edelsteentherapie, Aromatherapie, Bachbloesem-therapie, Kleurentherapie, NLP, Iriscopie, Kruidengeneeskunde, Kinesiologie en Mindfulness, om haar kennis nog meer te verbreden op andere vlakken. In 2021 behaalde ze nog aanvullend haar certificaat voor Lymphatic Iridology aan de International School of Regenerative Detoxification.  Het verhaal en de missie 

Na de cursussen Detoxification Specialist I en II te hebben afgerond in Sarasota, Florida, bij Dr. Morse N.D. en na zelf de voordelen te hebben ervaren, was het voor Monica al snel duidelijk wat haar missie was; dat ze deze kennis moest gaan delen met de wereld zodat mensen weer in hun eigen kracht kunnen staan en zichzelf kunnen helpen om totale gezondheid te bereiken. Via boeken, health coaching sessies en trainingprogramma’s wilde ze mensen gaan helpen met het bereiken van totale gezondheid.

Deze ontgiftingsmethode is uniek en anders dan de meeste ontgiftingskuren die men voorbij ziet komen op internet. Met een ontgiftingskuurtje van een week of een paar weken krijg je namelijk nooit alle zuren, toxinen en slijm weg wat zich al tientallen jaren heeft opgebouwd in je lichaam. Ware ontgifting is echt een kunst, het is een proces dat maanden tot jaren kan duren en leidt tot regeneratie van cellen. Alle zogenaamde ‘ziekten’ en aandoeningen kunnen teruggedraaid worden en dit ondervond Monica ook zelf. Na een aantal maanden had ze onder andere haar energie weer terug, had ze geen kramp in haar darmen meer, geen constipatie meer, geen maagpijn meer, geen pijn en stijfheid meer in haar nek en lage rug, geen droge huid en huidirritaties meer, ontstekingen gingen weg en ze had geen lage bloeddruk meer. Wanneer ontgifting op de juiste manier wordt toegepast, leidt het tot regeneratie!

Tot op heden spendeert Monica nog steeds een groot gedeelte van haar tijd aan onderzoek, studie en het verzamelen van betrouwbare informatie over gezondheid, nutritie en ontgifting. Maar ook over de spirituele, mentale en emotionele connectie met het fysieke lichaam en andere mogelijkheden om bij te dragen aan heling en versnelling van heling.