Reguliere geneeskunde is Rockefeller geneeskunde

WAAROM vertrouwen de meeste mensen alleen de reguliere geneeskunde oftewel de allopathische geneeskunde?  Waarom worden alle natuurlijke geneeswijzen ‘alternatief’ genoemd? Terwijl het de geneeswijzen zijn die duizenden jaren door de mens zijn gebruikt  en reguliere geneeswijzen nog maar 100 jaar?

In onderstaande video lees ik een stukje voor uit mijn boek Van Detox naar Regeneratie over de Rockefellers en het ontstaan van de reguliere geneeskunde. Als je deze beluistert zal er heel wat duidelijk worden en zullen deze vragen beantwoord worden !

 

Citaat: tekst uit John D. Rockefeller Masonic Creed

“We zullen hun leven kort houden en hun geest zwak houden terwijl we doen alsof we het tegenovergestelde doen. We zullen onze kennis van wetenschap en technologie op subtiele manieren gebruiken, zodat ze nooit zien wat er gebeurt. We zullen zachte metalen, verouderingsversnellers en kalmerende middelen gebruiken in  zowel voedsel en water als in de lucht, waar ze zich ook maar wenden tot vergif.

De zachte metalen zorgen ervoor dat ze hun verstand verliezen.  We zullen beloven een remedie te vinden uit onze vele fondsen, en toch zullen we ze meer gif geven. Chemische gifstoffen zullen worden opgenomen door de huid van idioten die geloven dat bepaalde hygie‌ne- en schoonheidsproducten die door grote acteurs en muzikanten worden gepresenteerd, eeuwige jeugd op hun gezicht en lichaam zullen brengen, en door hun dorstige en hongerige mond zullen we hun geest en systemen vernietigen.  van interne organen.  reproductie.

Hun kinderen worden echter gehandicapt en misvormd geboren en we zullen deze informatie verbergen.

Het gif zal verborgen zijn in alles om hen heen, in wat ze drinken, eten, ademen en dragen. We moeten vindingrijk zijn in het verspreiden van de gifstoffen omdat ze ver kunnen zien.  We leren ze dat gif goed is – met grappige plaatjes en muziektonen op tv. Degenen die ernaar zoeken, zullen behulpzaam zijn.  We zullen ze inschrijven om ons gif te verdrijven.

Ze zullen zien dat onze producten worden gebruikt in film en ze zullen eraan wennen en zullen nooit hun ware effect kennen.  Als ze bevallen, zullen we gif in het bloed van hun kinderen spuiten en hen ervan overtuigen dat we hen helpen!  We zullen eerder beginnen, als hun geest jong is, zullen we hun kinderen richten op wat kinderen het liefste vinden, zoete dingen.

Als hun tanden bederven, vullen we ze met metalen die hun geest doden en hun toekomst stelen. Als hun leervermogen is aangetast, hebben we medicijnen gemaakt die ze zieker maken en andere ziekten veroorzaken, waarvoor we nog meer medicijnen zullen maken. We zullen ze door onze kracht volgzaam en zwak maken.  Ze zullen depressief, traag en zwaarlijvig worden, en als ze bij ons om hulp komen, zullen we ze meer gif geven.

We zullen onze aandacht richten op geld en materie‌le goederen, zodat ze nooit contact maken met hun innerlijke zelf.  We zullen ze afleiden met hoererij, uiterlijke genoegens en videospelletjes, zodat ze nooit e‌e‌n worden met de eenheid van allen.  Hun geest zal van ons zijn, en ze zullen doen wat we zeggen.  Als ze weigeren, zullen we manieren vinden om technologie te implementeren die de geest in hun leven verandert.

We zullen angst gebruiken als ons wapen.  We zullen hun regeringen vestigen en we zullen binnen hen oppositie cree‌ren. We zullen beide kanten bezitten.  We zullen ons doel altijd verbergen, maar we zullen ons plan voortzetten.  Zij zullen het werk voor ons doen, en wij zullen voorspoedig zijn van hun zwoegen.

Onze gezinnen zullen nooit met die van hen omgaan. Ons bloed moet zuiver zijn (want het is).  We zullen ervoor zorgen dat ze elkaar vermoorden als ze tegen ons zijn.

We zullen ze gescheiden houden van eenheid door middel van dogma’s en religie.  We zullen alle aspecten van hun leven beheersen en ze vertellen wat ze moeten denken en hoe.  We zullen ze vriendelijk begeleiden en laten geloven dat ze zichzelf leiden.

We zullen vijandigheid tussen hen aanwakkeren via onze facties. Als er een licht tussen hen schijnt, zullen we het doven door spot of dood, wat ons het beste uitkomt. We zullen ervoor zorgen dat ze hun hart verscheuren en hun eigen kinderen doden.  We zullen dit bereiken met haat als onze bondgenoot, woede als onze vriend.  Haat zal hen volledig verblinden en ze zullen nooit inzien dat wij in hun conflicten hun leiders zullen zijn.

Ze zullen bezig zijn elkaar te vermoorden.  Ze zullen in hun eigen bloed baden en hun buren doden, zolang we maar zien dat ze tegen ons zijn.

We zullen hier veel baat bij hebben, want ze zullen ons niet zien, want ze kunnen ons niet zien.  We zullen blijven bloeien na hun oorlogen en hun dood.  We zullen dit herhalen totdat ons uiteindelijke doel is bereikt.  We zullen ze blijven laten leven in angst en woede, we zullen ze beelden en geluiden geven.  We zullen alle tools gebruiken die we hebben om dit te bereiken. De tools worden geleverd door hun werk.  We zullen ervoor zorgen dat ze zichzelf en hun buren haten.

We zullen altijd de goddelijke waarheid voor hen verbergen, dat we allemaal e‌e‌n zijn. Dat mag hij nooit weten!  Ze mogen nooit weten dat kleur een illusie is, ze moeten altijd geloven dat ze niet gelijk zijn.  Druppel voor druppel, druppel voor druppel gaan we verder met ons doel.  We zullen hun land, hulpbronnen en rijkdom overnemen om er controle over uit te oefenen.

We zullen ze beschuldigen van moord en een ander verhaal aan de wereld presenteren, omdat we alle media bezitten. We zullen de media gebruiken om de informatiestroom en hun gevoelens in ons voordeel te beheersen. Als ze tegen ons opstaan, zullen we ze verpletteren als insecten, omdat ze minder zijn dan dat. Ze zullen er niets aan doen. “

Nu wil ik je de volgende vraag stellen: als je weet dat ik deze intenties zou hebben voor de mensheid en ik zou een of ander medisch instituut of healing centrum oprichten en je de beste medische zorg beloven en ik zou je beloven dat je hierdoor kunt genezen, zou je dan naar mij toekomen? Zou je mij dan vertrouwen?  Nee, natuurlijk niet! En wat als ik een medische school zou oprichten en er worden op die school mensen opgeleid tot arts, zou je dan naar die artsen toe gaan? Zou je hun vertrouwen met je leven, met het leven van je kinderen? Nee, nee, nee, absoluut niet toch?! Nu…dit is een voorbeeld in het klein, en is precies wat er in het groot in de hele wereld is gebeurd. Gelukkig achterhalen ook steeds meer artsen de waarheid en krijgen in de gaten wat er echt speelt in de medische wereld.


Over Monica

Ik ben een Holistic Health Coach/ Regenerative Detox Coach en Lymphatic Iridologist. Ik geef Regenerative Detox Coaching Sessies met of zonder lymfatische iriscopie waarbij de onderliggende oorzaken worden opgespoord en het juiste plan van aanpak gemaakt kan worden door middel van voeding en kruiden om weer totale gezondheid te bereiken.  Wil je meer te weten komen over mij en mijn services kun je HIER de Regenerative Detox Coaching Sessies bekijken, HIER mijn gratis ebook aanvragen en HIER meer te weten komen over mijn boek!

Geef een reactie