Dr. Morse ontvangt mijn boek

Sinds ik in 2012/2013 bij Dr. Morse was geweest om hem te ontmoeten en zijn cursussen te volgen, dacht ik aan het schrijven van een boek. Jaren zat het in mijn hoofd dit te doen en jaren had ik erover gedaan om het te schrijven.  Mijn grote wens met dit boek was om een groot gedeelte van Dr. Morse zijn materie te vertalen in het Nederlands. Wat was ik blij en dankbaar dat ik zijn goedkeuring kreeg dit te mogen doen! Ook wilde ik al mijn eigen kennis in dit boek kwijt, het moest een boek worden dat echt alles omvatte wat het menselijk lichaam beinvloed en naast ontgifting alle natuurlijke tools omvatte wat we kunnen doen om ons lichaam weer te kunnen helen.  En uiteindelijk was het dan zover, twee jaar geleden bracht ik mijn boek ‘Van Detox naar Regeneratie uit’.

Natuurlijk stuurde ik mijn boek als eerste naar Dr, Morse. Wat was ik trots en dankbaar dat hij mijn boek in één van zijn video’s liet zien!

Dr. Morse’s Q&A – Insomnia, Arthritis, Shoulder Pain and More #541


Over Monica

Ik ben een Holistic Health Coach/ Regenerative Detox Coach en Lymphatic Iridologist. Ik geef Regenerative Detox Coaching Sessies met of zonder lymfatische iriscopie waarbij de onderliggende oorzaken worden opgespoord en het juiste plan van aanpak gemaakt kan worden door middel van voeding en kruiden om weer totale gezondheid te bereiken.  Wil je meer te weten komen over mij en mijn services kun je HIER de Regenerative Detox Coaching Sessies bekijken, HIER mijn gratis ebook aanvragen en HIER meer te weten komen over mijn boek!

Geef een reactie