Steeds meer artsen komen naar voren met de waarheid

Voor coaches, practitioners, natuurgeneeskundigen, healers, etc., dus voor mensen die natuurlijke healing methoden toepassen, is het best lastig om met info over de echte waarheid boven de desinformatie van de reguliere media uit te komen. Het is vooral moeilijk omdat zoveel mensen nog niet wakker geschut zijn, ze geloven stellig wat (goedwillende) artsen of andere deskundigen hun vertellen en wat er verteld wordt in de reguliere media. Helaas zit onze wereld heel anders in elkaar dan de meeste mensen denken. Een rijke familie heeft hier de touwtjes in handen, ze hebben onder andere controle over de overheid, banken en onderwijsinstellingen (dus ook medische scholen , etc.). Gelukkig worden ook steeds meer artsen wakker, alsook mensen die bij het RIVM hebben gewerkt of voor farmaceutische bedrijven. En gelukkig hebben veel van deze mensen ook het lef om nu naar voren te komen. Ik ben blij dat dit gebeurt. Er zal sneller naar hun geluisterd worden omdat ze werkzaam waren als arts of een andere deskundige bij die bepaalde bedrijven. Blijkbaar hebben veel mensen dat toch nog nodig omdat ze zo erg geloven in het systeem dat ze het zullen blijven verdedigen, wat je ook zegt. 

Hieronder volgen een aantal quotes uit mijn eerst verschenen boek Van Detox naar Regeneratie: 

Huisarts Hans Moolenburgh zegt dat genezen iets anders is dan ziekte wegdrukken. Hij schreef het boek Wetenschap kent geen tranen. Hij zegt: “Ik heb een groot aantal processen gezien tegen collega’s die werden aangevallen door de officiële geneeskunde, omdat zij kanker niet volgens de richtlijnen hadden behandeld”.Het meest absurde voorbeeld was een arts die een kind had genezen, maar werd vervolgd omdat hij het niet met chemotherapie had gedaan”. 

Huisarts Van der Linde zegt dat we voortdurend bedonderd worden door de farmaceutische industrie en dat ze voortdurend pillen propageren waar ze alleen maar zelf beter van worden. Volgens hem is er ook geen enkel bewijs dat het griepvaccin werkt en hij zegt dat de meeste huisartsen het vaccin zelf niet zouden nemen. 

Ghislaine Lanctot was 25 jaar medisch arts totdat ze uitvond waar het medische systeem echt over ging. Zij schreef het boek The Medical Mafia. 

Peter Gotzsche was jaren werkzaam in de farmaceutische industrie. Hij schreef het boek dodelijke medicijnen en georganiseerde misdaad, en zegt dat de gezondheidszorg corrupt is en iedereen omkoopt die in de weg staat.  

Dr. John Virapen, die 35 jaar in dienst was van een groot farmaceutisch bedrijf, zegt dat de ‘Big Pharma’ alleen maar geeft om hun portemonnee en niets geeft om het leven van de mens, hij schreef het boek Bijwerkingen waarvan sommige dodelijk kunnen zijn. Virapen was in dienst van de grote farmaceut Eli Lilly, die hij zelf heeft omschreven als ‘één van de grootste en meest kwaadaardige farmaceutische bedrijven ter wereld’. Hij nam ontslag om het publiek te waarschuwen over de gevaarlijke motieven en kwade praktijken binnen de farmaceutische industrie. Mensen sterven door het gebruik van psychiatrische medicijnen en dit is gelegaliseerd”, aldus dr. Virapen. “Ik heb persoonlijk Zweedse ambtenaren omgekocht om het medicijn Prozac op de Zweedse markt te brengen”. 

Bron: Robin de Boer, NineForNews.nl 

Nelleke Bakker, een oud-RIVM-medewerkster, nam na 25 jaar gewerkt te hebben bij RIVM, ontslag. 

Nelleke: “Ik heb ontslag genomen na het zien van een drie uur durend ‘ronde tafel gesprek’ geproduceerd door Drs. John Consemulder met Desiree Rover, door Frankema en Dr. Hans Moolenburgh”. Het raakte me heel diep en de tranen stonden in mijn ogen toen ik tegen mijn man zei: ‘Ik stop ermee; ik kan hier niet langer aan meewerken’. 

“Tja, zelfs leidinggevenden laten zich vrijwillig vaccineren. Het is niet zo dat mensen die bij het RIVM werken anderen iets willen aandoen met vaccins. Het is zoals vele mensen op deze aardbol, ze zijn gewoonweg niet wakker. En in de begintijd dat ik daar werkte was ik dat ook niet. Het is een proces geweest van jaren. Ik hoop mijn zaadjes bewustzijn op de valreep nog te kunnen plaatsen daar. Al is er maar één die door mijn ontslag, en mijn motivatie om dit in te dienen, gaat nadenken, dan ben ik een blij mens.” 

Bron: Guido Jonkers, WantToKnow.nl 

Ik ben dankbaar dat steeds meer mensen op staan en weet dat het er een moment zal komen dat het tij zal keren, dat mensen zullen gaan inzien hoe de medische wereld echt in elkaar zit en wat hun ware intentie is, en dat ze zich steeds meer en meer zullen richten op natuurlijke en energetische geneeswijzen. 


Over Monica

Ik ben een Holistic Health & Regenerative Detoxification Practitioner en Lymphatic Iridologist. Ik geef Regenerative Detox Coaching Sessies met of zonder lymfatische iriscopie waarbij de onderliggende oorzaken worden opgespoord en het juiste plan van aanpak gemaakt kan worden door middel van voeding en kruiden om weer totale gezondheid te bereiken.  Wil je meer te weten komen over mij en mijn services kun je HIER de Regenerative Detox Coaching Sessies bekijken, HIER mijn gratis ebook aanvragen en HIER meer te weten komen over mijn boek!

Geef een reactie