Steeds meer bewijzen over wat voeding met je lichaam doet… 

‘‘Voeding heeft er niets mee te maken”, krijgen mensen vaak te horen van hun arts. Voeding heeft er alles mee te maken! Het is juist de hoofdreden waarom onze lichamen beginnen af te takelen! Het zou goed zijn dat de kennis over voeding ook onderwezen zou worden op medische scholen. Voeding die eigenlijk niet bestemd is voor ons lichaam is één van de grote boosdoeners. Het verzuurt en verstopt ons lichaam tot op zulke hoogtes dat aandoeningen en ziekten ontstaan. Gelukkig komen steeds meer professionals naar voren die weten wat voeding echt veroorzaakt in het lichaam.

Neem nou om te beginnen de Duitse natuurgeneeskundige, Arnold Ehret, die rond 1920 het mucusless diet system ontwikkelde; een dieet zonder slijmvorming. Hij wordt beschouwd als de vader van de natuurgeneeskunde en had toen al uitgevonden wat bepaalde voeding veroorzaakt in het lichaam en met welke voeding het lichaam weer teruggebracht kon worden naar gezondheid. Hij schreef het boek Mucusless Diet Healing System. En natuurlijk mijn geweldige mentor Dr. Robert Morse, die al jaren naar voren komt met informatie over wat verzurende voeding met het lichaam doet en hoe we dit weer terug kunnen draaien. Hij hielp al meer dan 100.000 mensen hun gezondheid terug te krijgen en schreef het boek The Detox Miracle Sourcebook, wat voor een deel vertaald is in mijn eigen boek Van Detox naar Regeneratie. Maar ook bijvoorbeeld de welbekende Medical Medium, Anthony William, onderwijst over de helende krachten van fruit, planten en kruiden en heeft ook al duizenden mensen geholpen hun gezondheid weer terug te krijgen, alleen al door hun voeding te veranderen. Hij schreef meerdere boeken, waaronder Life Changing Foods. De bewijzen stapelen zich op, zoveel mensen krijgen hun gezondheid weer terug door te stoppen met voeding te eten dat slijmvormend, zuurvormend en toxisch is en door op een planten gebaseerd dieet te gaan. Steeds meer komen er testimonials bij van mensen over heel de wereld, waarvan ik er veel heb gedeeld in mijn boek Van Detox naar Regeneratie, en er graag één van wil uitlichten:  

Deze casus werd verstrekt door Ullenka Kash, moeder van dochtertje Maya die ernstige eczeem had. Het laat zien wat er bereikt kan worden, alleen al door op een raw food dieet te gaan. De typische voeding van het dochtertje bestond uit vlees, melkproducten, granen, zetmeelrijke voeding zoals (gebakken en gekookte) aardappelen en allerlei andere soorten zuurvormend voedsel. Na het veranderen van het dieet van haar dochtertje naar een dieet van rauwe alkaliserende voeding, wat vooral uit fruit bestond, begon na een paar weken de huid van Maya al te verbeteren. Na enkele maanden was haar huid compleet geheeld. 

Je kunt het gedetailleerde verhaal lezen in Ullenka’s blog.


Over Monica

Ik ben een Holistic Health & Regenerative Detoxification Practitioner en Lymphatic Iridologist. Ik geef Regenerative Detox Coaching Sessies met of zonder lymfatische iriscopie waarbij de onderliggende oorzaken worden opgespoord en het juiste plan van aanpak gemaakt kan worden door middel van voeding en kruiden om weer totale gezondheid te bereiken.  Wil je meer te weten komen over mij en mijn services kun je HIER de Regenerative Detox Coaching Sessies bekijken, HIER mijn gratis ebook aanvragen en HIER meer te weten komen over mijn boek!

Geef een reactie