wat is lymfatische iriscopie en waarom is dat zo bijzonder?

Je hebt vast wel gehoord van iriscopie, maar heb je ook al gehoord van lymfatische iriscopie? En wist je ook dat de kleur van je ogen laat zien in hoeverre je lichaam verzuurd/lymfatisch verstopt is? En dat er maar 2 echte kleuren ogen bestaan? Dat je kunt zien welke weefsels zwak zijn en zelfs je gehele lichamelijke gesteldheid? Lymfatische Iriscopie is ontdekt door Dr. Morse N.D. Hij bracht het zo’n 30 jaar geleden naar voren omdat iriscopisten de verschillende kleuren in de iris niet wisten vast te stellen of niet wisten wat de verschillende kleuren in de iris betekenden. De Duitse iriscopie stelt dat de kleur van de ogen vaststaat, dat dit niet veranderd kan worden. De kleur van de ogen staat echter niet vast en dat weten we door regeneratieve ontgifting toe te passen. Hierdoor zag Dr. Morse keer op keer dat de kleur van de iris van zijn cliënten veranderde naarmate heling plaatvond door middel van regeneratieve ontgifting. Niets staat vast in creatie, zelfs op het nano level is er beweging en activiteit. Je maakt, of dingen beter, of dingen slechter, niets blijft hetzelfde!  

Dr. Morse en veel van zijn leerlingen waaronder ikzelf, zijn de enigen ter wereld die deze soort wetenschap gebruiken. Lymfatische iriscopie is zoveel meer dan je denkt. Het is een zeer gedetailleerde wegenkaart naar al je cellen, naar hun functies en hun falen. Het is een geweldige tool om naast je detox te gebruiken als je zekerheid wilt hebben over bepaalde zwaktes in je lichaam. Ook kun je het level van lymfestagnatie zien in je lichaam. Het kan je echter ook waarschuwen voor gebieden in je lichaam die toxisch, zwak of verstopt zijn voordat gezondheidsproblemen chronisch en serieus worden. Het zijn vaak dingen waar je nog geen last van hoeft te hebben maar wat in de toekomst wel problemen kan veroorzaken. Dit soort informatie is erg belangrijk voor het voorkomen en terugdraaien van chronische ‘ziekten’. Bovendien zal de iris zichtbare veranderingen laten zien wanneer je je lichaam reinigt en de gezondheid herstelt van al je cellen. Als je witachtige of groene ogen hebt dan is de ware kleur van je ogen heel waarschijnlijk blauw. Heb je gelige of donkerbruine ogen dan zijn ze waarschijnlijk lichtbruin. In de Duitse iriscopie wordt dus geleerd dat de kleur van je ogen die je nu hebt, gewoon die kleur is. Ze geloven niet dat de kleur van de ogen kan veranderen. Zij weten dus niet hoe ze iemand moeten ontgiften anders hadden ze die veranderingen WEL gezien! Wanneer je langere tijd ontgift zal je zien dat er langzaamaan steeds meer blauw doorheen zal schijnen (of lichtbruin als je donkerbruine ogen hebt)  en je ware kleur ogen zal weer tevoorschijn komen. Kijk maar eens naar babyfoto’s van jezelf, vaak is dit je ware kleur ogen. Wanneer je je lichaam gaat helen en je maakt een aantal maanden later weer een irisfoto, dan kun je echt de veranderingen in de iris zien. Vaak heeft dit wel 6 maanden tot een jaar of een paar jaar nodig om significante veranderingen te zien maar wanneer je volhoudt, is dit een gegeven! 

Wat ontzettend mooi en bijzonder dat dit zo werkt, toch?! 


Over Monica

Ik ben een Holistic Health & Regenerative Detoxification Practitioner en Lymphatic Iridologist. Ik geef Regenerative Detox Coaching Sessies met of zonder lymfatische iriscopie waarbij de onderliggende oorzaken worden opgespoord en het juiste plan van aanpak gemaakt kan worden door middel van voeding en kruiden om weer totale gezondheid te bereiken.  Wil je meer te weten komen over mij en mijn services kun je HIER de Regenerative Detox Coaching Sessies bekijken, HIER mijn gratis ebook aanvragen en HIER meer te weten komen over mijn boek!

Geef een reactie