Wat is nu eigenlijk een virus?

 

Laten we het eerst even hebben over wat een virus niet is. Het is geen levend organisme, zoals bacteriën of parasieten. Het is geen cel, maar het moet wel een levende cel als gastheer hebben om zich aan te kunnen hechten. 

Wat is een virus nu wel? Een virus is eigenlijk, zoals Dr. Morse N.D. zegt, een proteïne. Gregg Braden, auteur, onderzoeker, docent en spreker, zegt dat een virus genetische informatie is binnenin een omhulsel van een proteïne. Alleen als een cel zwak is, kan deze ‘proteïne’ zich daaraan hechten. Een virus kan zich dus niet hechten aan gezonde, schone cellen. Aan de andere kant kan een cel, wanneer deze zwak is, ook zijn eigen ‘virus’ vrijlaten, wat een immuunrespons veroorzaakt. Veel soorten virussen komen voor in oververzuurde toestanden, vooral wanneer er veel proteïne wordt geconsumeerd. Het probleem is verzuring en toxiciteit in het lichaam, veroorzaakt door wat we eten, drinken, op onze huid smeren, inademen, voelen en denken, wat uiteindelijk cellen zwak maakt.  

Het antwoord op wat we moeten doen om virussen te bestrijden is dus NIET een vaccinatie (wat overigens alleen maar lichaamsvreemde- en giftige stoffen bevat) en veelal de ziekte creëert waar je voor ingeënt wordt. Het antwoord is ook NIET het gebruik van chemische medicijnen, die alleen de illusie zullen creëren dat je ‘genezen’ bent, wat in werkelijkheid niet zo is, maar alleen zorgen voor het onderdrukken van je symptomen en je lichaam alleen maar meer verzuren. En uiteindelijk zorgen deze dingen natuurlijk alleen maar voor meer problemen in je lichaam. De meeste mensen hun lichaam is al flink verzuurd en dan ga je daar nog meer zuur bovenop gooien. Dat is dus zuur bovenop zuur! En je raad al waar dat je naartoe brengt; naar ‘hellville’ in plaats van ‘wellville’. Het antwoord is je cellen weer gezond en sterk maken, want virussen hechten zich niet aan gezonde cellen! En dit begint bij je lymfesysteem, wat onderdeel is van je immuunsysteem!  

Ontgifting is de key! Ontgift je lichaam van alle verzuring, toxische stoffen en slijm, versterk je cellen en eet het voedsel dat oorspronkelijk voor de mens bedoeld is, en je zal geen last hebben van wat voor virus dan ook! Geen enkel medicijn zal ooit kunnen evenaren wat de natuur je kan geven. 


“Virussen bestaan niet buiten het menselijk lichaam en kunnen nooit overgedragen worden van de een op de ander. Virussen bestaan niet als je vrij bent van schadelijke toxiciteit. Ben je dat niet dan helpt een virus je systeem te reinigen. Een virus is als een oplosmiddel, wanneer je je systeem reinigt dan verdwijnt het virus” ~ Marvin, viroloog


Over Monica

Ik ben een Holistic Health & Regenerative Detoxification Practitioner en Lymphatic Iridologist. Ik geef Regenerative Detox Coaching Sessies met of zonder lymfatische iriscopie waarbij de onderliggende oorzaken worden opgespoord en het juiste plan van aanpak gemaakt kan worden door middel van voeding en kruiden om weer totale gezondheid te bereiken.  Wil je meer te weten komen over mij en mijn services kun je HIER de Regenerative Detox Coaching Sessies bekijken, HIER mijn gratis ebook aanvragen en HIER meer te weten komen over mijn boek!

Geef een reactie