Wat is nu eigenlijk een virus ?


Laten we het eerst even hebben over wat een virus niet is. Het is geen levend organisme, zoals bacteriën of parasieten. Het is geen cel, maar het moet wel een levende cel als gastheer hebben om zich aan te kunnen hechten.

Wat is een virus nu wel? Een virus is eigenlijk, zoals Dr. Morse N.D. zegt, een proteïne. Gregg Braden, auteur, onderzoeker, docent en spreker, zegt dat een virus genetische informatie is binnenin een omhulsel van een proteïne. Alleen als een cel zwak is, kan deze 'proteïne' zich daaraan hechten. Een virus kan zich dus niet hechten aan gezonde, schone cellen. Aan de andere kant kan een cel, wanneer deze zwak is, ook zijn eigen 'virus' vrijlaten, wat een immuunrespons veroorzaakt. Veel soorten virussen komen voor in oververzuurde toestanden, vooral wanneer er veel proteïne wordt geconsumeerd. Het probleem is verzuring en toxiciteit in het lichaam, veroorzaakt door wat we eten, drinken, op onze huid smeren, inademen, voelen en denken, wat uiteindelijk cellen zwak maakt. 

Het antwoord op wat we moeten doen om virussen te bestrijden is dus NIET een vaccinatie (wat overigens alleen maar lichaamsvreemde- en giftige stoffen bevat) en veelal de ziekte creëert waar je voor ingeënt wordt. Het antwoord is ook NIET het gebruik van chemische medicijnen, die alleen de illusie zullen creëren dat je 'genezen' bent, wat in werkelijkheid niet zo is, maar alleen zorgen voor het onderdrukken van je symptomen en je lichaam alleen maar meer verzuren. En uiteindelijk zorgen deze dingen natuurlijk alleen maar voor meer problemen in je lichaam. De meeste mensen hun lichaam is al flink verzuurd en dan ga je daar nog meer zuur bovenop gooien. Dat is dus zuur bovenop zuur! En je raad al waar dat je naartoe brengt; naar 'hellville' in plaats van 'wellville'. Het antwoord is je cellen weer gezond en sterk maken, want virussen hechten zich niet aan gezonde cellen! En dit begint bij je lymfesysteem, wat onderdeel is van je immuunsysteem! 

Ontgifting is de key! Ontgift je lichaam van alle verzuring, toxische stoffen en slijm, versterk je cellen en eet het voedsel dat oorspronkelijk voor de mens bedoeld is, en je zal geen last hebben van wat voor virus dan ook! Geen enkel medicijn zal ooit kunnen evenaren wat de natuur je kan geven.


Download nu mijn gratis e-book Ontgifting, De gouden sleutel naar gezondheid !


(c) Copyright 2021 Monica Naeyaert


Schrijf je in voor de gezondste nieuwsbrief

Name

Email

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy policy van thenextlevelofhealing