Dieet en Spiritualiteit

Als je je afvraagt welk dieet het beste is voor een spiritueel leven, vraag je eigenlijk, welk dieet is het beste voor mij als het op gezondheid aankomt? Want gezondheid en spiritualiteit gaan hand in hand. Gezondheid en spiritualiteit zijn qua vibratie een match.

Het beste dieet is een raw food dieet, zonder dierlijke proteïne. Over het algemeen resoneert de mens het beste met biologische plantaardige voeding.

Wanneer je op het spirituele pad gaat, zal je fysiologie op een ander level resoneren. Dat betekent dat hoe verder je komt in je spirituele ontwikkeling, bepaald voedsel niet meer met je zal resoneren en ander voedsel wel. Dat is ook de reden waarom je in spirituele kringen dezelfde soort voeding ziet die spirituele meesters nuttigen. Wanneer je het pad naar spiritualiteit volgt zal je op een natuurlijke wijze geïnspireerd worden om dit soort voedsel te eten.

Realiseer je ook dat de natuur (de aarde) aan het ascenderen is en daardoor komt er automatisch een shift in de voeding die we eten. Deze verandering is de oorzaak van ons bewustzijn dat omhoog gaat. Wanneer we raw levend voedsel eten, absorberen we de intelligentie en lichtcodes van heilige geometrie van dat voedsel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wanneer we ons lichaam voeden met zulke heilige geometrie en licht, gaat onze frequentie omhoog en activeren en integreren we dezelfde lichtcodes. Dus eigenlijk is de raw food levensstijl een “sleutel naar de hogere dimensies”. We ontvangen door het eten van raw foods ook magnetische energie wat ons eigen magnetisch veld omhoog brengt wat helpt om ons spiritueel (etherisch), mentaal, emotioneel en fysiek lichaam gezond te houden.


Over Monica

Ik ben een Holistic Health Coach/ Regenerative Detox Coach en Lymphatic Iridologist. Ik geef Regenerative Detox Coaching Sessies met of zonder lymfatische iriscopie waarbij de onderliggende oorzaken worden opgespoord en het juiste plan van aanpak gemaakt kan worden door middel van voeding en kruiden om weer totale gezondheid te bereiken.  Wil je meer te weten komen over mij en mijn services kun je HIER de Regenerative Detox Coaching Sessies bekijken, HIER mijn gratis ebook aanvragen en HIER meer te weten komen over mijn boek!

Geef een reactie