De waarheid over kanker

Gisteren vernam ik dat iemand die ik kende van lang geleden gestorven was ‘door kanker’. Het was een vriend van een toenmalige vriend van mij van zo’n 22 jaar geleden. Ik zag het bericht voorbij komen op facebook en vond even later uit dat hij gestorven was aan kanker (ik wil hierbij gelijk wel even vermelden dat de meeste mensen niet sterven aan kanker maar aan de behandeling daarvan). Iemand noemde het een ‘rotziekte’. Vanbinnen voelde ik me lichtelijk gefrustreerd worden, ten eerste omdat ik zo graag zou willen dat mensen zouden begrijpen wat kanker eigenlijk echt is, en hoe het ontstaat en ten tweede omdat mensen nog steeds geloven in wat ze voorgeschoteld krijgen door de allapathie en voor de behandeling chemo en radiatie kiezen wat ze nou juist de dood injaagt. Ik heb al heel vaak dezelfde soort berichten voorbij zien komen, ook van mensen die kanker hebben en de allpathische route volgen en van mensen die kanker hebben en om hulp vragen omdat ze niet willen kiezen voor de allopathische route maar ook niet weten wat ze nu precies moeten doen om hun lichaam te healen hiervan. Een gedachte ging door me heen die ik al heel vaak had gehad; “mensen moesten eens weten wat de echte waarheid is over deze ‘ziekte’ en dat ze zelf iets kunnen doen om dit te healen”. Ik vond het dus nu de hoogste tijd om een stuk te schrijven over de waarheid over kanker en wat men kan doen om echt het lichaam te kunnen healen, zelfs van ‘deze rotziekte’.

Het is allemaal niet zo moeilijk als de meeste mensen denken. Kanker is niet meer dan cellen die beschadigd- en op een gegeven moment gemuteerd zijn door zuren. Kanker krijg je niet zomaar, het ontstaat niet zomaar ineens in je lichaam, het is een proces dat jaren en jaren heeft geduurd. Als je begrijpt hoe aandoeningen en andere ‘ziekten’ ontstaan, dan begrijp je ook hoe kanker ontstaat. Door verzuring ontstaat eerst ontsteking in cellen. Daarna, door de langdurige beschadiging door zuren, ontstaan atypische cellen. En als deze niet verwijderd kunnen worden door het lymfesysteem, door verstopping van lymfe en verzwakking van de nieren (als de nieren zwak zijn kunnen de beschadigde cellen, afvalstoffen en toxinen niet  gefilterd worden uit het lymfesysteem), dan worden ze geforceerd hun eigen bijproducten vast te houden wat intracellulaire verzuring veroorzaakt en muteren deze beschadigde cellen verder en ontstaan kankercellen.

Als je dan kijkt naar de echte oorzaak van het ontstaan van kankercellen in het lichaam, aldus lymfeverstopping en verzuring, wat zou dan de logische oplossing zijn om dit proces terug te draaien? Wat is het tegenovergestelde van zuur? Juist, alkalisch. En wat is het tegenovergestelde van verstopping? Juist, een goede doorstroming. Om te beginnen moeten we dus zorgen dat ons lichaam meer alkalisch wordt. Wat gebeurt er echter als je chemo (1.5 tot 2PH) in het lichaam gaat brengen, dat notabene bijna net zo zuur is als batterijzuur? (dit heeft een waarde van ongeveer 1PH). Dit is echt extreem verzurend en komt nog eens bovenop de verzuring die in de eerste plaats het probleem heeft gecreeerd, dus wat denk je dat er dan gebeurt? Het kan niet anders dan dat het probleem erger wordt toch? En dat is ook zo want zo’n 85 tot 90% van de mensen die chemo krijgen sterven.

Uit mijn boek Van Detox naar Regeneratie: “Mijn klinische ervaring is dat in Amerika, wanneer mensen sterven door kanker, ze eigenlijk niet sterven door kanker maar in plaats daarvan, sterven door de medische behandeling zelf. Ze sterven door chemotherapie, bestraling en operaties. Nogmaals: ze sterven NIET door de kanker – ze worden gedood door de medische artsen en hun medische behandeling!” ~Dr. Richard Schulze, N.D., M.H.

 

 

Hoe zorgen we dat ons lichaam meer alkalisch wordt? Door voeding te eten en drinken wat alkalischvormend is, zoals fruit en groente. Tegelijkertijd zorgt fruit er ook voor dat lymfe weer beter gaat stromen.  Natuurlijk is het ook belangrijk om te zorgen dat de nieren weer sterk worden zodat deze de beschadigde cellen en afvalstoffen weer goed kunnen gaan filteren uit het lymfesysteem en dit kun je doen met behulp van bepaalde krachtige kruidenformules.

 

Uit mijn boek Van Detox naar Regeneratie: Dr. Otto Warburg won de Nobel Prijs in 1931 voor het bewijzen dat kanker niet kan overleven in een alkalische omgeving. Hij zie het volgende: “Elke persoon die kanker heeft, heeft een PH waarde die te zuur is. Geen enkele ziekte, inclusief kanker, kan bestaan in een alkalische omgeving”.

 

 

 

 

 

In gezondheid is geen ziekte. Je vindt geen kanker in gezond weefsel. ~ Dr. Robert Morse, N.D.

 

 


Cancer The Raw Truth


Over Monica

Ik ben een Holistic Health Coach/ Regenerative Detox Coach en Lymphatic Iridologist. Ik geef Regenerative Detox Coaching Sessies met of zonder lymfatische iriscopie waarbij de onderliggende oorzaken worden opgespoord en het juiste plan van aanpak gemaakt kan worden door middel van voeding en kruiden om weer totale gezondheid te bereiken.  Wil je meer te weten komen over mij en mijn services kun je HIER de Regenerative Detox Coaching Sessies bekijken, HIER mijn gratis ebook aanvragen en HIER meer te weten komen over mijn boek!

Geef een reactie