Disclaimer

Het gebruik of (doen) toepassen van informatie en advies van TNL Healing door bezoekers of cliënten is volledig voor de verantwoordelijkheid en het risico van de gebruiker.

TNL Healing sluit elke aansprakelijkheid uit voor eventuele schade, directe en indirecte, uit welken hoofde dan ook ontstaan, voortvloeiende uit of verband houdende met het gebruik van of (doen) toepassen van informatie of diensten die worden aangeboden via TNL Healing andere websites of bronnen waarnaar binnen/vanuit TNL Healing wordt verwezen.

Algemene informatie zonder diagnostische of therapeutische waarde

Het doel van de coaching sessies van TNL Healing is het uitwisselen van informatie en/ of educatie met betrekking tot het herstellen van de client zijn/haar gezondheid op een natuurlijke manier. Daarom kunnen de diensten van TNL Healing ook niet gezien worden als medische diagnoses of behandelingsprocedures. De informatie die door TNL Healing wordt gegeven is ten alle tijde alleen voor educatieve doeleinden en alleen voor gezondheidsdoeleinden. Deze informatie is bedoeld om de best mogelijke staat van gezondheid te bereiken en houdt niet het diagnostiseren, behandelen of remedies geven in voor de behandeling van ziekten. Alle voedingsadviezen, kruidenadviezen en andere gezondheidsinformatie en suggesties die door de client ontvangen worden door TNL Healing, zijn alleen voor persoonlijke informatieve/  educatieve doeleinden.

In gevallen van ziekten, medische klachten, behandelingen of onderzoek, is de informatie en het advies alleen bedoeld als ondersteuning.

Contact met uw eigen huisarts opnemen

Bij welke medische klachten of psychische problemen dan ook en bij het verergeren van klachten of symptomen wordt bezoekers altijd geadviseerd om met eigen (huis)arts te overleggen.