Phi Vogel Kristal Healing

Phi Vogel kristallen zijn krachtige kristallen die een link hebben met Atlantis en Lemurie. Ze zijn zo geslepen dat ze in overeenstemming zijn met de heilige geometrie van de piramide van Gizeh (daar is phi uit af te leiden, de gulden snede. Deze piramide heeft een hoek van 51 graden  en de stompe zijde (de vrouwelijke kant) van een Phi Vogel Kristal wordt in dezelfde hoek geslepen.  De vorm van het Vogel Kristal is in het westen herontdekt door Marcel Vogel. Hij was onderzoeker voor IBM en werd ambassadeur voor het werken met deze kristallen.  In een visioen kreeg hij een kristal te zien in de vorm van de kabbala en begon kristallen in die vorm te slijpen.

Phi Vogel Kristallen hebben een krachtige werking op ons energieveld en zijn dus erg krachtige healers. Dit is ook de reden dat ik specifiek met dit kristal werk.

Bij de BlueKachina Academy heb ik geleerd om de (chakra) healing methode te gebruiken van de Q’ero sjamanen uit Peru. De Q’ero sjamanen werken ook al jaren met het vogel kristal en vond hun methode erg bijzonder en resoneerde totaal met mij. Deze methode en is erg uniek en krachtig omdat ik het al zo krachtige Phi kristal verbind met het moeder kristal oftewel meester kristal uit de derde (kristal)laag van de aarde en het hierdoor nog krachtiger wordt.

De healing methode herstelt de trilling van elk chakra, het wordt als het ware gevoedt met het licht vanuit de aarde. Blokkades die zich in de chakra’s bevinden worden hierdoor zichtbaar en voelbaar en kunnen dan losgelaten worden.


De kosten voor een Phi Vogel Kristal sessie zijn 80,-