Regeneratieve Detox Coaching

De Gouden Sleutel Naar Gezondheid; Het pad van Regeneratieve Ontgifting

Wat is Regeneratieve ontgifting?

Regeneratieve ontgifting is het proces van het reinigen van zuren, toxinen, afvalstoffen, slijm en schadelijke parasieten uit je lichaam en het alkaliseren van het lichaam. Het is het verwijderen van obstructies die de energiestroom blokkeren en het versterken van de cellen door het gebruik van fruit en helende kruiden, waarna regeneratie wordt bereikt. De oorzaken van deze onzuiverheden zijn vooral onze voedingsgewoonten en levensstijl keuzes. Ontgifting is geen manier om ‘ziekten’ te ‘behandelen’, het is een manier van ware heling, een manier die gebruikt wordt om de oorzaak van ‘ziekte’ aan te pakken. Er zijn ontzettend veel mensen die ontgiftingskuren aanbieden voor een week of een paar weken maar dat is niets vergeleken met ware ontgifting, oftewel regeneratieve ontgifting. Wat er zich in je lichaam heeft opgebouwd aan zuren en toxinen in heel je leven kun je niet in een paar weekjes uit je lichaam krijgen. Ware ontgifting is een echte kunst, het is een proces dat maanden tot jaren kan duren en dat vooral met fruit en kruiden wordt gedaan. Ja, het heeft wilskracht en toewijding nodig maar het kan helen tot op celniveau en kan alles maar dan ook alles regenereren in je lichaam! 

 

WAT ZIJN DE VOORDELEN OM TE LEREN  OVER REGENERATIEVE ONTGIFTING EN WELKE RESULTATEN KUN JE ERMEE BOEKEN?

Wanneer je leert over regeneratieve ontgifting, leer je over hoe je lichaam echt werkt, over hoe en waarom symptomen, aandoeningen en ‘ziekten’ ontstaan en hoe je dit weer terug kunt draaien. De lijst met wat je kunt bereiken door het toepassen van regeneratieve ontgifting is eindeloos lang. De meeste mensen merken in het begin al snel dat hun huid er gezonder uit gaat zien, dat er een grote verbetering optreedt in hun stoelgang en dat ze minder stijfheid voelen in hun lichaam. En hoe dieper je gaat in je ontgifting, hoe meer je kunt bereiken. 

Echt alles is terug te draaien en alles is te bereiken! Veel casussen staan ook beschreven in mijn boek Van Detox naar Regeneratie. 

HET PROBLEEM

Het jarenlang consumeren van verzurende voeding, zorgt voor een geblokkeerd lymfesysteem, een overmatige slijmproductie en verzwakking van de nieren en bijnieren. Hierdoor kunnen afvalstoffen niet meer (goed) afgevoerd worden uit het lichaam en gaan zich ophopen in al verzwakte gebieden. Het merendeel van gezondheidsproblemen wordt veroorzaakt door de opeenhoping van afvalstoffen en het niet goed kunnen verwijderen van deze afvalstoffen, waardoor stagnatie wordt gecreëerd. En dit leidt tot aandoeningen, ‘ziekten’ en uiteindelijk degeneratie. 

 

 HET GEVOLG

Wanneer ons lymfesysteem stagneert, beginnen onze organen en klieren niet meer optimaal te functioneren. Stagnatie in onze lymfe creëert ook verzuring wat cellen, weefsels, klieren en organen beschadigt en is dus een never ending cirkel. Dit leidt tot bloeddrukproblemen, ontsteking, pijn, stijfheid in gewrichten, cysten, tumoren, neurologische problemen, kanker en alle andere aandoeningen en welbekende ‘ziekten’. 

 

 DE OPLOSSING 

We moeten allereerst teruggaan naar de natuur, naar de voeding die biologisch gezien bedoeld is voor de mens. We moeten zorgen dat ons lichaam wordt gereinigd van alle zuren, toxinen en slijm en dat ons lichaam meer alkalisch wordt in plaats van zuur. En we moeten zorgen dat de cellen in ons lichaam weer versterkt worden en terug opgebouwd kunnen worden met behulp van de meest krachtige kruiden die de natuur ons biedt. Om echt gezond te kunnen worden en ‘ziekte’ vrij, moeten we de hoofdoorzaak van onze symptomen verwijderen. En dit kan alleen gedaan worden door ontgifting, wat altijd het hart van ware heling is geweest. 

 

 HET RESULTAAT

De obstructies worden verwijderd, aandoeningen en ‘ziekten’ verdwijnen en de regeneratie van cellen wordt bereikt. Je kunt totale gezondheid bereiken en je weer vrij en fijn voelen in je lichaam! 

REGENERATIEVE DETOX COACHING KAN JE LEVEN VERANDEREN! 

Lijd je aan een aandoening of ziekte waardoor je niet het leven kunt leven wat je wilt? 

Heb je het internet afgezocht, boeken doorgespit, elke bron geraadpleegd om de ultieme waarheid te vinden over hoe je lichaam te helen maar voel je dat je het nog niet gevonden hebt? 

Heb je elke medische en natuurlijke methode om je lichaam te helen geprobeerd, ben je niet verder gekomen, lijd je nog steeds aan je gezondheidsproblemen en ben je het nu echt zat? 

Voel je je fysiek, mentaal en emotioneel vastzitten in je leven vanwege je ‘ongeneeslijke’ ziekte? 

Ben je het beu om van anderen afhankelijk te zijn om voor je te zorgen vanwege je ‘ziekte’? 

Dan is het tijd om eindelijk je leven en je gezondheid terug in eigen handen te nemen door middel van regeneratieve ontgifting! 

Je hebt lang genoeg geleden! 

Het is tijd om meester te zijn over jouw gezondheid! 

Ware heling door middel van regeneratieve ontgifting is perfect voor jou als: 

  • Je acute en chronische gezondheidsproblemen hebt 
  • Je gewichtsproblemen hebt 
  • Je verteringsproblemen hebt 
  • Je pijn en stijfheid ervaart 
  • Je geen energie meer hebt 
  • Je angsten/spanningen en/of depressie ervaart 
  • Je hoop hebt verloren door de medische route te nemen en in je hart weet dat natuurlijke heling de  ware weg is om je lichaam te helen. 
  • Je al een tijdje een gezond dieet volgt maar nog steeds gezondheidsproblemen hebt en niet begrijpt waarom. 
  • Het helen van jezelf tot stilstand is gekomen en je niet zeker bent wat je volgende stap moet zijn om  verder te gaan met heling. 
  • Je er klaar voor bent om begeleid te worden in je heling om de resultaten te bereiken in je gezondheid waar je over hebt gedroomd! 

Gelden één of meerdere van deze dingen voor jou dan WEET ik dat ik jou kan begeleiden met het helen van AL je gezondheidsproblemen! 

Mijn één op één persoonlijke detox coaching is ontwikkeld om je vragen te beantwoorden en je de kennis, informatie, support en bouwstenen te geven die je nodig hebt om hogere levels van gezondheid en vitaliteit te bereiken! Je kunt echt je leven veranderen! Waarom langer wachten? Boek vandaag nog een persoonlijke regenerative detox coaching sessie en make it happen! 

De voordelen van Regeneratieve detox coaching! 

  • Bepalen waar de zwaktes in je lichaam zitten!
  • Totale helderheid over de oorzaak van je gezondheidsproblemen!
  • De samenhang zien van de verschillende gezondheidsproblemen die je ooit had en zien hoe deze onderling verbonden zijn aan een onderliggende oorzaak.
  • Vertrouwen krijgen in wat je moet doen om de wortel van het probleem aan te pakken.
  • Het pad begrijpen wat je moet bewandelen om vanuit ‘hellville’ terug naar ‘wellville’ te komen.
  • Precies begrijpen wat je wel en niet moet eten. De helende kracht ontdekken van natuurlijk voedsel in combinatie met krachtige kruidenformules!
  • Alle systemen van je lichaam helpen om te reinigen, versterken en regenereren.
  • Je krijgt individuele aandacht en je vragen worden beantwoord.
  • Krijg een gevoel van motivatie in inspiratie.
  • Het helpt je zeker te zijn dat je geen dingen mist voor je healing.
  • Het versnellen van je regeneratie en er zeker van zijn dat je geen tijd verliest met het in de verkeerde richting te gaan.

IK HELP JE MET… 

het bewust worden van hoe je lichaam echt werkt, waarom het reageert zoals het reageert, waarom symptomen ontstaan en wat je zelf kan doen om je lichaam te helen. 

HIERDOOR KRIJG JE… 

kennis aangereikt over ware heling. Door deze kennis word je bewustzijn verruimt en ga je positiever in het leven staan want je gaat beseffen dat je zelf iets kunt doen aan je lichamelijke (maar ook mentale en emotionele) problemen, wat je ook ervaart. 

WAT HEB IK ONTDEKT… 

Tien jaar geleden heb ik de wereldbekende Dr. Morse N.D. ontmoet en ben ik in aanraking gekomen met zijn kennis over ontgifting en regeneratie. Ik kwam erachter dat werkelijk alles in het lichaam te regenereren is.!

 


Het samenwerken met een Regenerative Detoxification Specialist op je reis naar gezondheid is erg waardevol. Ik zal je helpen om precies te begrijpen wat je gezondheidsproblemen veroorzaakt en hoe je de problemen bij de wortel aanpakt. Zonder begeleiding kan je reis je overweldigen.  
Een Regenerative Detoxification Specialist kan de puzzelstukjes voor je in elkaar laten vallen en je duidelijkheid geven over wat de onderliggende oorzaken van je gezondheidsproblemen zijn.  

LYMFATISCHE IRISCOPIE

Je hebt vast wel gehoord van iriscopie, maar heb je ook al gehoord van lymfatische iriscopie? En wist je ook dat de kleur van je ogen laat zien in hoeverre je lichaam verzuurd/lymfatisch verstopt is? En dat er maar 2 echte kleuren ogen bestaan? Dat je kunt zien welke weefsels zwak zijn en zelfs je gehele lichamelijke gesteldheid?

Er is geen enkele wetenschap op deze planeet, behalve lymfatische Iriscopie (Nieuw in Nederland!), die vertelt hoe je in het lymfesysteem kan kijken. Dr. Morse N.D. heeft lymfatische iriscopie zo’n 30 jaar geleden naar voren gebracht omdat iriscopisten de verschillende kleuren niet wisten vast te stellen of niet wisten wat de verschillende kleuren betekenden in de iris. In de Duitse iriscopie zeggen ze dat de kleur van de ogen vaststaat, dat dit niet kan veranderen. De kleur van de ogen staat echter niet vast en dat weten we door regeneratieve ontgifting. Dr. Morse zag keer op keer dat de kleur van de ogen van zijn cliënten veranderde naarmate de gezondheid verbeterde door middel van regeneratieve ontgifting. De vele foto’s die hij hiervan heeft bewijzen dit.

Ik heb in februari 2021 mijn certificaat lymphatic iridology behaald aan de International School of Detoxification van Dr. Morse N.D. Lymfatische iriscopie wordt gebruikt om inzicht te krijgen in jouw algemene staat van gezondheid, waardoor significante weefselzwakte en toxiciteit geïdentificeerd kunnen worden. De iris onthult zowel je lichamelijke gesteldheid (genetica), weefselzwaktes (inclusief verzakkingen) of- sterktes, als de levels van verstopping en toxiciteit (inclusief chemische opeenhopingen van medicijnen e.d.). Het onthult ook tot op welke graad deze obstructies, opeenhopingen en zwaktes zitten.


“De ogen zijn niet alleen de spiegels van de ziel 
maar zijn ook de spiegels van het fysieke lichaam”
~ Monica naeyaert

Dr. Morse’s TV Interview

on Iridology


MIJN SERVICES

 

E-mail Consult                30 min Consult            60 min Consult

 

 

 

 

 

Regeneratief              Regeneratief               Regeneratief              Regeneratief   
Detox Coaching       Detox Coaching         Detox Coaching      Detox Coaching
Pakket 1                        Pakket 2                         Pakket 3                       Pakket 4

 

 

Lymfatische                 Kruidenprotocol       Kruidenprotocol 
Iriscopie Analyse            8 weken                        14 weken
         
                                                                                                                                     

 

 

 

Vervolgsessie             Vervolgsessie
                                            met Iriscopie
                                            Analyse             

 

                                              

 

 

 

VIP Detox                      Vip Detox         
Coaching Pakket       Coaching Pakket 
1 Maand                         3 Maanden

 

 

 

 

 

 

Abonnement 
(coming soon)

Ik kijk er naar uit om met je te werken! 
Ware heling wacht op jou! 
Waar de meeste mensen van dromen om te bereiken, kan jij bereiken! 
Ik kan niet wachten om met jou te werken zodat je eindelijk 
je leven kan leven vrij van ziekte en lijden!