Gebanned vanwege de WAARHEID?

Gisteren was mijn prive account ineens gebanned op facebook. Zogenaamd zijn mijn berichten niet in overeenstemming met hun community richtlijnen, maar waar het precies over ging dat werd niet gezegd. Naar mijn idee heb ik niet echt extreme berichten gepost maar natuurlijk wel vaak over de waarheid over ziekte en gezondheid en soms ook over wat er echt gaande is in de wereld. Op dezelfde dag was ook het facebook account van mijn partner gebanned die veel post over filosofie en ook een liberty groep had die zonder pardon gewoon was verwijderd. Zo zie je dat als je de waarheid wil verkondigen, voor je vrijheid wil opkomen en voor je mening uit wilt komen, je gewoon keihard de mond gesnoerd wordt.

Het is nog onzeker of ik mijn account nog terug kan krijgen en daarmee ook mijn bedrijfspagina en groepspagina.

Ik heb als alternatief een telegramkanaal aangemaakt waar je lid van kunt worden: Dit kanaal is gebaseerd op de teachings van Dr. Morse N.D., alle andere gezondheids gerelateerde info en mijn eigen ervaringen en diensten.

Voel je vrij om lid te worden van mijn kanaal ! https://t.me/thenextlevelofhealing


Over Monica

Ik ben een Holistic Health Coach/ Regenerative Detox Coach en Lymphatic Iridologist. Ik geef Regenerative Detox Coaching Sessies met of zonder lymfatische iriscopie waarbij de onderliggende oorzaken worden opgespoord en het juiste plan van aanpak gemaakt kan worden door middel van voeding en kruiden om weer totale gezondheid te bereiken.  Wil je meer te weten komen over mij en mijn services kun je HIER de Regenerative Detox Coaching Sessies bekijken, HIER mijn gratis ebook aanvragen en HIER meer te weten komen over mijn boek!

Geef een reactie