Ontdek welke voordelen

dit boek Je kan opleveren!


Wat als...

...Healing van het lichaam eigenlijk heel simpel zou zijn maar dat dit lange tijd voor ons verzwegen is?

..Er echt een methode zou zijn die het voor iedereen mogelijk maakt om zichzelf volledig te kunnen healen, op een natuurlijke manier? En deze methode nog eens versterkt kan worden door het gebruik van natuurlijke tools en de kracht van je gedachten en je hart?

Echte heling op een natuurlijke manier is mogelijk! En dit boek geeft je de kennis en de tools om dit te kunnen bereiken.

Monica Naeyaert heeft bij een internationaal bekende natuurgeneeskundige arts, meester kruidenspecialist, biochemicus en iriscopist uit Florida cursussen gevolgd en kennis opgedaan over hoe het lichaam door middel van ontgifting en kruiden zichzelf weer kan regenereren. Daarnaast heeft ze vele jaren zelf onderzoek gedaan naar andere zaken die effect hebben op het menselijk lichaam zoals gedachten en emoties, het gebruik van energetische tools en de connectie met de natuur en het bovennatuurlijke. Deze kennis wil ze graag delen met de wereld omdat ze vindt dat de mensheid nu lang genoeg in onwetendheid heeft geleefd en het nu echt tijd is om de waarheid over echte heling op tafel te leggen.

Dit boek is een echte aanrader voor ieder die geïnteresseerd is in het helen van het lichaam door middel van ontgifting, kruiden en andere natuurlijke tools. Een boek dat je qua kennis over echte heling 30 tot 50 jaar vooruit in de tijd brengt!

Testimonials

Wat mensen zeggen over het boek


Dit is een compleet boek naar gezondheid!

Ik heb veel boeken gelezen over onderwerpen zoals, gezondheid, eten, detox, allerlei vormen van vasten, de link tussen; een gezond lichaam, emotie, geest en verder, kruiden, etc.
In dit boek komt alles samen! Monica Naeyaert dank je wel voor het samenbrengen van al deze informatie.


OnbekendHeel informatief vele aspecten komen aan bod en heel verstaanbaar heel goed gedaan van monica plus mooie foto’s.


OnbekendEen allesomvattend boek; aan te raden aan iedereen die zijn/haar ware potentieel wenst te bereiken.

Dit boek bespreekt in detail de werking van het lichaam in relatie tot (ware) gezondheid. Het biedt een manier om op een natuurlijke manier ziekten te genezen en het lichaam te helen, zonder het gebruik van allopathische middelen. Dit boek heeft mij erg geholpen en gemotiveerd tijdens mijn helingsproces.

Kortom; een geweldig en compleet boek over holistische geneeskunde.

Een enkel minpunt is de aanwezigheid van ietwat letterlijke vertalingen uit het Engels, en het gebruik van onnodige anglicismen.


Onbekend


Dit boek biedt alle kennis die je zoekt als je wilt weten hoe je je lichaam zo gezond mogelijk krijgt.
Voor mij is dit een leidraad om gezond te blijven en zelf aan de slag te gaan om zo goed mogelijk voor mijn lichaam te zorgen en ook mijn cliënten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Ik ben altijd al geinteresseerd in het waarom van ziek worden/zijn. Wat is de achtergrond ervan en waarom word je ziek, want daar begint immers de genezing. Dit is ook onderdeel van mijn (holistisch) werk als qhht practitioner. De praktische uitleg en toepassing in dit boek is voor mij een geweldige aanvulling hierop. Want niets is alleen holistisch en niets is alleen praktisch of fysiek.

Toen ik dit boek in handen kreeg werd ik al blij van de prachtige sprankelende kleuren. Het maakt dat je het boek graag in wilt zien en benieuwd bent naar wat er allemaal in staat over je lichaam en hoe je gezond kunt blijven of (weer) worden!
Ik ben ontzettend blij met dit mooie boek. De layout en indeling is prettig en overzichtelijk en de foto's erbij vullen het mooi en aantrekkelijk aan.

Monica Naeyaert laat passie en uitgebreide kennis zien over dit onderwerp en ze is volledig in haar opzet geslaagd haar kennis aan te reiken en te delen zoals niet eerder is gepubliceerd.
Ik heb al heel wat boeken gelezen met betrekking tot voeding en een gezonde levensstijl, maar nog
nooit eerder heb ik een zo mooie complete gids in handen gehad die alles aanreikt wat je op dit gebied wilt weten en zo uitgebreid is.

Het is even een investering maar het gaat om je gezondheid, en als je door middel van dit boek je levenskwaliteit kan verhogen door je beter, blijder en energieker te voelen en misschien zelfs wel een bezoek aan de dokter uit kan sparen, dan is het een peulenschil (om maar even in de stijl van het boek te blijven:-)) en het dubbel en dwars waard!
Dus ik zou zeggen, koop dit geweldige boek, het kan je gezondheid en daarmee je leven ten goede veranderen!!


Christeline Aimée Gjaltema

QHHT

About the Author

Monica Naeyaert

Monica is een Holistic Health Coach en Detoxification Specialist. Haar drijfveer naar gezondheid en spiritualiteit, die ze al heel haar leven had gehad, bracht haar in 2011 naar de bijzondere leringen over ontgifting en regeneratie, van één van de grootste healers aller tijden, Dr. Morse N.D. Ze ontmoette hem daadwerkelijk in 2012 en besefte toen maar al te goed dat zijn kennis over regeneratie van het menselijk lichaam alles overtrof wat er vandaag de dag bekend is over healing van het menselijk lichaam. In datzelfde jaar en in 2013 behaalde ze haar certificaten voor Detoxification Specialist, level I en II aan de International School of Regenerative Detoxification bij Dr. Morse N.D. in Florida. In 2013 behaalde ze tevens haar diploma Holistic Life Coaching van de UK College of Holistic Training. Verder volgde ze van 2014 tot 2016 de cursussen Edelsteentherapie, Aromatherapie, Bachbloesem-therapie, Kleurentherapie, NLP, Iriscopie, Kruidengeneeskunde, Kinesiologie en Mindfulness, om haar kennis nog meer te verbreden op andere vlakken. In 2021 behaalde ze nog aanvullend haar certificaat voor Lymphatic Iridology aan de International School of Regenerative Detoxification.Schrijf je in voor de gezondste nieuwsbrief

Name

Email

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy policy van thenextlevelofhealing